Hartverwarmende herinneringslichtjes - waxinelichthouder met persoonlijke afbeelding


Hartverwarmende herinneringslichtjes - waxinelichthouder met persoonlijke afbeelding

Condoleance kaars star in heaven wordt geleverd incl. naam afbeelding en de tekst star in heaven of de tekst Rust zacht

Verwachte levertijd

Voor 12:00 uur besteld = vandaag verzenden

€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Condoleance kaars

Het verliezen van een dierbare is nooit gemakkelijk. Het koesteren van de herinneringen en het vieren van het leven van uw dierbare kan helpen bij het verwerken van het verlies. Deze waxinelichthouder van keramiek is speciaal ontworpen om u te helpen bij het creëren van een blijvende herinnering aan uw dierbare.

De waxinelichthouder van keramiek is van hoge kwaliteit en duurzaamheid, waardoor het een leven lang meegaat. Het warme en serene licht van de kaarsen die erin branden, helpt bij het creëren van een rustgevende sfeer die perfect is voor het herinneren van uw dierbare.

Om deze waxinelichthouder nog persoonlijker te maken, kunt u er een afbeelding op laten zetten naar keuze. Kies bijvoorbeeld een foto van uw dierbare, een afbeelding die voor u speciale betekenis heeft, of een afbeelding die past bij de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare. Op deze manier wordt de waxinelichthouder nog meer een persoonlijke herinnering aan uw dierbare.

Deze waxinelichthouder is niet alleen een prachtig cadeau voor uzelf, maar ook een ontroerend cadeau voor vrienden en familie die ook een dierbare hebben verloren. Plaats deze waxinelichthouder op een speciale plaats in uw huis en bewaar de herinneringen levendig. Bestel vandaag nog deze prachtige waxinelichthouder en geef uw dierbare de liefdevolle herinnering die hij/zij verdient.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]