Handdoek met trouwringen en namen


Handdoek met trouwringen en namen

Handdoek met trouwringen bestellen. De handdoek wordt geleverd incl. borduren van namen (volgorder van borduren), trouwdatum en twee gouden trouwringen.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Deze trouwhanddoek heeft een afmeting van circa 50 x 100 cm en gemaakt van zuiver katoen. Hij wordt geleverd inclusief borduring van het bruidspaar en de trouwdatum. Bij de voorbeeld foto's staan een aantal voorbeelden die we hebben gemaakt voor andere klanten. Hier kunt u diverse trouwdag cadeau combinatie mogelijkheden zien en vergelijken.

De namen kunt u invullen in tekstvakje A. Als u het lettertype of de kleur garen aanklikt en veranderd kunt verschillende letters en kleuren zien en vergelijken. Zo heeft u een indicatie hoe kleuren en letters er ongeveer uit komen te zien. We hebben geprobeerd het zo goed mogelijk weer te geven, maar kleuren en letters kunnen altijd iets afwijken van de werkelijkheid. De datum staat niet bij het voorbeeld maar wordt wel in het zelfde lettertype en kleur die u uitkiest.

Huwelijk voordeel set

Wanneer u twee of meer trouwhanddoeken besteld betaald u een voordeelprijs. Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling. De namen worden geborduurd in volgorder zoals u het in heeft gevuld bij uw bestelling.

Voordeelprijzen huwelijk cadeau:

- Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 15.99 euro
- Huwelijk voordeel set (2 handdoeken) set prijs € 27.98 euro

Extra info: De handdoeken bestelt u per stuk. Wanneer u 2 of meerder trouwhanddoeken besteld worden de namen in volgorder geborduurd zoals u het in heeft gevuld. Sommige klanten vinden het leuk om twee verschillende handdoeken te bestellen zodat het een setje wordt met 1 handdoek die begint met de naam van de man en 1 handdoek die begin met de naam van de vrouw. Indien u bij een 2de handdoek graag de namen wilt omdraaien dient u de handdoeken apart van elkaar te bestellen en de handdoek namen bij de tweede handdoek bij het naam vakje zelf om te draaien.

 

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 15,99 *

2 of meer

€ 13,99 *

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]