Huwelijkscadeau met Naam

Bent u uitgenodigd voor een bruiloft en zoekt u een huwelijkscadeau? Dan is een huwelijksgeschenk met namen van bruidspaar & trouwdatum een origineel kado om te geven aan het kersverse echtpaar. vind u handdoeken, gastendoeken en trouwberen die u kunt laten borduren met trouwdatum en de namen van de bruid en bruidegom. Een trouwhanddoek is een blijvende herinnering aan de mooie huwelijksdag. 


Bezig met laden...

Een origineel huwelijkscadeau met naam is een persoonlijk huwelijksgeschenk.

Bij een bruiloft horen natuurlijk huwelijscadeau's. Veel mensen komen met bloemen, planten, chocolade, enveloppe met geld enz, waardoor het erg  moeilijk is om iets te verzinnen wat leuk is om te geven aan de bruid en bruidegom. Een persoonijk huwelijksgeschenk is dan ook een mooie herrinering aan de bruiloft Bij Borduur Kado vind u een uitgebreid assortiment aan trouwhanndoekken,  huwelijksknuffels, ringkussen  enz geborduurd met namen, trouwdatum en namen van het bruidspaar is een leuke herrinering aan de huwelijksdag die het bruidspaar bijna altijd bewaard als leuke herrinering aan hun bruiloft. 
Bij ons vindt u de leukste ideeen voor een huwelijkscadeau

 


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |