Huwelijkscadeau mand met namen van het bruidspaar. Heeft u binnenkort een bruiloft en zoekt u nog een origineel huwelijksgeschenk dan kunt u door ons een huwelijkscadeaumand laten samenstellen met geborduurde en/of bedrukte huwelijkskado's met namen van het bruidspaar en trouwdatum.


U kunt zelf het gewenste budget invullen, zodat wij voor uw gewenste budget een kadomand met o.a geborduurde en/of bedrukte huwelijksgeschenken met namen en trouwdatums van de bruid en bruidegom, zodat u een leuk en origineel cadeau heeft om te geven op het trouwfeest.


Van elke cadeaumand proberen wij weer een mooi huwelijkscadeau te maken. De inhoud van de manden kunnen per keer verschillen omdat wij de artikelen afstemmen op het gewenste budget. Hoe hoger het buget hoe meer er in de mand kan. Mocht u graag willen overleggen over de inhoud van de huwelijkskadomand kunt u dit altijd aangeven (opmerkingvakje of per mail), zodat we tijdens het samenstellen van de kadomand contact met u kunnen opnemen.

Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |