Een knuffeldoek met naam (tutdoekje / geurdoekje / knuffelpop, tutpoppetje) is niet alleen mooi om te zien en lekker zacht om mee te knuffelen Op het knuffeltje kan een naam worden geborduurd. Bij sommige knuffels is het mogelijk om ook een geboorte datum te laten borduren op het oortje. Voor de naam borduring kunt u zelf bepalen welk lettertype of kleur garen u wilt. Bij het borduren op de oren gebruiken wij een standaard script.


 


Bezig met laden...

Welke knuffelpoppetje of knuffeldoekje moet ik kiezen?

Een knuffeldoek / knuffelpop met naam is een heel leuk cadeau om te geven aan en pasgeboren baby. Een knuffel met naam is vaak ook een blijvend cadeau die (bijna) altijd door iedereen word bewaard.

Het is moeilijk te adviseren welke knuffeldoek het beste is om te geven. Elke baby heeft zijn eigen voorkeur en dat is vaak moelijk vooraf te bepalen. Een geurdoekje, knuffeldoekje, grote knuffel, kleine knuffel, speelgoedbeestje, knuffel beertje, knuffellapje, knuffel met speenkoort of knuffel met labeltjes, het kan van alles zijn. Het kind kiest zijn knuffels zelf en het is belangrijk om dat zo te laten. Wel vinden de meeste kinderen een zachte knuffel heel fijn.

Als een baby ongeveer 7 maand is kan de baby moeite krijgen met afscheid nemen van de moeder. Bijvoorbeeld bij het inslapen of bij het afscheid nemen als het naar de oppas of creche moet. Een knuffel met de geur van mama doet vaak wonderen. Als de moeder een paar nachten slaapt met een knuffel krijgt de knuffel de geur van de moeder en dit bied de baby een troost en/of een veillig gevoel. Aan een knuffel kan hij/zij zich hechten als een echte vriend. De eerste jaren kan een favoriete knuffel overal mee heen gesleept worden. Namate de kinderen ouder worden word dit steeds minder. Sommige kinderen nemen pas afscheid van hun knuffel als ze 10 zijn geweest en dan nog word de favoriete knuffel vaak ergens bewaard.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |