Knuffeldoek hond bruin wit

Op deze knuffeldoek hond kan een naam worden geborduurd (max. 9 letters). Bij dit knuffeldoekje ziet u de borduring van de naam ook aan de achterzijde van de knuffeldoek. De meeste klanten vinden dit niet erg, en bestellen deze knuffeldoek met naamborduring. Indien gewenst kunnen we de knuffeldoek openmaken zodat u hem zelf weer dicht kan stickken. Mocht u dit willen kunt voor meer info conact opnemen.

Wasvoorschriften:   Alleen handwas

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes. Het lettertype Comic Sans MS, Verdana en Lucida Calligraphy worden door onze klanten het vaakst gekozen. Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.