Speendoek Antraciet Grijs met Naam

Speendoek antraciet grijs met naam.
Deze speendoek met labeltjes is zowel een knuffeldoekje, labeldoek, geurdoekje, speeldoekje als troostdoekje in een. Een speendoek en erg leuk om als kraamcadeautje te geven. Dit speendoekje is aan de bovenkant donkergrijs en aan de onderkant lichtgrijs van kleur en heeft de vorm van een ster.

Deze speendoek is een labeldoek met een speenkoort er aan vast.
Aan de speendoek zitten allerlei labeltjes zodat het ook een labeldoek gebruikt kan worden. Baby's vinden labeltjes erg interessant en spelen hier graag mee. De meeste klanten gebruiken dit ster tutdoekje als labeldoekje waardoor we er voor gekozen hebben om de naam borduring er als labeldoek gebruik (zie foto's) op te borduren. Indien u aan de speenkoort een fopspeen vast wilt maken staat de naam in dat geval (als de baby de speen in de mond heeft) op de kop. Wilt u de naam graag andersom geborduurd hebben is dit mogelijk, maar dient u dit zelf even extra aan te geven (tussen haakjes in het naam vakje) als speenkoort borduren zodat we dit voor u kunnen aanpassen.


Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes. Het lettertype Comic Sans MS, Verdana en Lucida Calligraphy worden door onze klanten het vaakst gekozen. Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.

Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]