Baby badjas wit

De badjas wit is gemaakt van badstof wat heerlijk zacht aanvoelt voor uw baby. De badjas is zeer handig wanneer het uit het bad komt of gewoon voor het aankleden nog even ontbijten in de badjas. De baby badjas wit kan worden geborduurd in diverse kleuren.

Baby badjas wit als kraamcadeau geven:

Wilt u graag een leuk en zeer origineel cadeau geven maar kon u niks geschikts vinden? Stop dan maar met zoeken want wij hebben de leukste kraamcadeaus al voor u uitgestald in onze online winkel. Door een Badjas te geven met naam zort u er voor dat uw cadeau niet snel zal worden vergeten

 Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes. Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.
Lettertypes dienen slechts als indicatie zodat u een idee heeft hoe de baby badjas wit er uit komt te zien.
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 16,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

10 dag(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.