Badjas wit met naam


Badjas wit met naam

Badjas met naam wit bestellen. U kunt kiezen waar u de naam of tekst geborduurd wilt hebben. Bij het tekst vakje kunt u een naam of korte tekst invullen.

€ 17,99 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Artikel kleur: Badjas wit met naam
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Baby badjas wit

De badjas wit is gemaakt van badstof wat heerlijk zacht aanvoelt voor uw baby. De badjas is zeer handig wanneer het uit het bad komt of gewoon voor het aankleden nog even ontbijten in de badjas. De baby badjas wit kan worden geborduurd in diverse kleuren.

Baby badjas wit als kraamcadeau geven:

Wilt u graag een leuk en zeer origineel cadeau geven maar kon u niks geschikts vinden? Stop dan maar met zoeken want wij hebben de leukste kraamcadeaus al voor u uitgestald in onze online winkel. Door een Badjas te geven met naam zort u er voor dat uw cadeau niet snel zal worden vergeten


Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes. Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.

Lettertypes dienen slechts als indicatie zodat u een idee heeft hoe de baby badjas wit er uit komt te zien.
Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]