Kraammand Lichtblauw met naam


Kraammand Lichtblauw met naam

Kraammand Lichtblauw met naam. Bent u opzoek naar een kraamcadeau voor een jongen dan is een kraammand met blauwe baby artikelen een leuk idee om te geven.

Verwachte levertijd

2 tot 6 werkdagen

€ 0,00 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kraammand lichtblauw

Wilt u een kraammand bestellen met babycadeaus speciaal voor de geboorte van een pasgeboren jongen dan bent u bij Borduur Kado op het goede adres. Wij stellen graag voor u een baby cadeaumand gevuld met kraamcadeaus voor u samen. De kraamcadeaus kunt u laten borduren of bedrukken met naam of leuke afbeelding.

U kunt voor ieder gewenst bedrag (vanaf 20 euro) een kraammand door ons laten samenstellen en verpakken het met cellofaan en mooie baby cadeaulint. De inhoud kan per kraammand verschillen en is afhankelijk van het door u gekozen budget. Gemiddeld bestellen klanten bij ons een cadeaumand met naam tussen de 50 euro en 75 euro. Hoe hoger het budget hoe groter de inhoud van de kraammand

Wij stellen graag voor u een leuke mand met kraamcadeaus voor u samen. We proberen van iedere mand weer iets moois te maken. Mocht u zelf graag willen overleggen over de inhoud van de kraammand kunt u dit altijd aangeven (opmerking vakje of per mail), zodat we tijdens het samenstellen van de kadomand contact met u kunnen opnemen en indien het budget het toelaat zullen we uw wensen altijd meenemen in de samenstelling van de kraammand.

Hieronder vind u een overzicht van de verschillende soorten lettertypes waaruit u zou kunnen kiezen. Voor een kleine meerprijs kunt u ook een afbeelding op de artikelen laten borduren zodat u een leuke thema kraammand kunt laten samenstellen. 

                                                             

Kraammand Blauw

In de kraammand blauw zitten allemaal cadeauartikelen voor een jongen verwerkt. U kunt zelf bepalen of u alleen lichtblauwe kraamcadeaus wilt bestellen of dat u graag een mix van lichtblauwe, donkerblauwe, witte en ecru kleurige geboortecadeautjes. Alle artikelen worden inpakt in een mooi passende mand. Wilt u zelf graag nog eigen / andere artikelen in de mand verwerken is dit ook mogelijk en kunt u een losse kraammand of baby cadeautas bestellen zodat u de mogelijkheid heeft om zelf nog iets toe te voegen. 

Wilt iu overleggen over de inhoud van de kraammand lichtblauw kunt u contact opnemen of dit aangeven bij het opmerkingen vakje tijdens uw bestelling.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]