Slabber met naam

Een slabber met naam of tekst is niet alleen leuk om kado te geven aan een baby of peuter, maar is ook leuk om als aankondiging van een zwangerschap  cadeau te geven aan de opa, oma, peetoom of peettante in spee. Daarbij zijn slabbertjes ook erg handig om te krijgen. Slabbetjes worden veel gebruikt door ouders tijdens het geven van de fles, of om te voorkomen dat kleertjes vies worden tijdens het eten. De slabbers zijn leverbaar in vele kleuren. 


Bezig met laden...

Slabbers met naam of tekst

Er zijn veel manieren om uw kind te voorzien van grappige en leuke kledingartikelen zoals een slabber met naam. Maar hoe vindt u deze artikelen? En vooral als het gaat om een slabber met naam, waar kunt u deze dan het beste bestellen? Deze keuze heeft twee kanten. De eerste is natuurlijk praktisch. Het aanbod aan gepersonaliseerde artikelen zoals slabbers is natuurlijk alleen leuk als u dit snel en tegen voordelige prijzen kan bestellen. De tweede factor is natuurlijk dat u alle keuze heeft voor deze artikelen en de mogelijkheid om ze te personaliseren.

Dan bent u bij Borduur Kado aan het juiste adres. Bij ons ontdekt u een breed aanbod aan artikelen. Wij bieden de leukste geschenken voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Wat ons uitzonderlijk maakt is de mogelijkheid om deze artikelen te borduren. In tegenstelling tot veel andere bedrijven bent u bij ons niet gebonden aan een bepaalde oplage. Wij borduren voor u ook als het gaat om één artikel.

Slabber met naam zijn leverbaar verschillende kleuren zoals: fuchsia roze, turquaise blauw, lichtroze, lichtblauw, groen, paars, antraciet grijs, zwart, uni wit, wit met blauwe bies, wit met roze bies, oranje en ecru. De slabbers zijn gemaakt van badstof en hebben een klittenbandsluiting.

 

Snelle leverling van een slabber met naam

Een slabber met naam is leuk om te hebben, maar nog veel leuker om te geven. Wij bieden u de kans om als het aankomt op een kraamcadeau over iets werkelijks uniek te beschikken. Maar het is natuurlijk ook een leuke manier om dit aan een aanstaande oma en opa te geven. Zo maakt u de bekendmaking van uw zwangerschap onvergetelijk.

Natuurlijk ontdekt u bij ons alle keuze voor uw slabber met naam. Niet alleen als het aankomt op de verschillende slabbers. Ook de onderlinge kleuren, het garen en lettertypes zijn af te stemmen naar uw wensen. Heeft u liever een andere tekst dan alleen de naam? Geen probleem. Tijdens het bestellen kunt u uw te borduren tekst aan ons doorgeven. Voorbeelden zijn onder andere:

 * Ik ben een smeerpoets

* Papa's kleine monster

* Keep Calm and Hug Me
* Hoera Papa en Mama zijn getrouwd
* Altijd als het op is....., is het leeg
* Mama's Prinsesje
* Ik heb knaagjes in mijn maagje
* Hoera ik ben gedoopt !!
* Opa's grote boef
* Vet Cool !
* Vandaag eet ik bij Oma
* Wil jij mijn peetoom/peettante worden?
* Ik ben een eetmonster
* Ik kan het zelf wel

* Ik smikkel graag
* Ik pas op Opa
* Opa is mijn maatje
* Ik mag knoeien !!
* Oei oei ik knoei
* Opa's lieveling
* Mijn 1ste hapje
* Hoera ik ben 1
* Mijn 1ste kerst
* Ik ben stout
* Hulpje van Papa
* Limited Edition
* Geef me een Kus.... Ik word grote Zus 
* Ik lust alles behalve..........
* Papa wil je met mama trouwen
  
* Wolk van een baby
* Hoera een jongen / meisje
* Oma's grote meid.
* Ik ben een knuffel kampioen
* Geef mij een kus ik word grote zus!
* Mama + Papa Ben ik.
* Knuffelen op eigen risico
* 50 % mama 50% papa = Ikke
* Ik heb knaagjes in mijn maagje
* Ik ben een topper
* Ik ben stoer
* Ssst.... ik kijk voetbal !!!

* Ik word grote Broer
* Ik ben grote Zus
* Ik krijg een broertje / zusje
* Geef me een kus ik word grote zus
* Jullie worden Opa en Oma

* Ik hou van Mama
* Born in 2013
* © Mama
* © Papa
* Geboren in Groningen
* Een hapje voor Opa
* We are twins

Besteld u vandaag nog de slabber met naam


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |