Bijzondere steun in moeilijke tijden

Bijzondere steun in moeilijke tijden In een paar weken tijd is het voor alle Nederlanders een hele vervelende tijd geworden. Iedereen heeft op zijn of haar manier te maken gekregen met de corona crisis. Mensen die thuis moeten werken of tijdelijk geen werk meer hebben. Steeds meer winkels en bedrijven die dicht zijn gegaan. Kinderen mogen niet meer naar school en moeten met hun ouders ineens thuis leren en natuurlijk heel veel ouderen die hun huis niet uit mogen en hun kinderen en kleinkinderen niet meer kunnen bezoeken.

Naast alle beperkingen zijn er ook leuke dingen die niet meer door gaan. Voor vele mensen is dit ook een grote strop. Zo worden er allerlei grote feesten afgelast. Iedereen heeft in zijn directe omgeving wel iets wat niet doorgaat. Zoals verjaardagfeesten die niet doorgaan, trouwfeesten die worden afgelast, verlovingsfeesten en speciale jubileums die niet gehouden mogen worden, bedrijfsfeesten die niet meer plaatst vinden, geen leuke babyshowers voor zwangere vrouwen, geen mooie kraamfeesten en kersverse ouders mogen zelfs geen kraamvisite ontvangen. En wat dacht u van de vrijdagmiddag borrel?

Ondanks dat men niet meer naar elkaar toe mag willen veel mensen toch graag iets persoonlijks geven als extra steun in deze moeilijke tijden. Er word ook massaal opgeroepen om iets speciaals te doen voor anderen voor een beetje extra steun. De ene besteld een bos bloemen en weer anderen sturen een kaartje op. Ook wij hebben de afgelopen week bijzondere bestellingen en verzoekjes van klanten voorbij zien komen. Zo hebben we  voor ene klant een aantal gastendoekjes met spreuken geborduurd met teksten zoals: Hou vol, heb hoop en wees lief voor elkaar. Deze klant heeft verschillende gastendoekjes besteld en die we opsturen naar een paar geïsoleerde familieleden om ze een extra hart onder de riem te steken.

Verder hebben we ook een aantal handdoeken geborduurd met hartjes en teksten zoals: “We missen je” ook hebben we een vier handdoeken geborduurd met een afbeelding van een knuffelende beertjes die elkaar vasthouden met een tekst “Een knuffel speciaal voor jou”.

Deze hebben we gemaakt en opgestuurd naar een aantal opa’s en oma’s die hun kleinkinderen nu niet mogen zien.

Nog een andere leuk idee kwam van een mevrouw die net tante is geworden. Deze klant heeft een slabber besteld met een geborduurd mama en baby beer (die elkaar knuffelen) en een tekst “Ik had je graag willen knuffelen”.
Deze slabber hebben we gemaakt als kraamcadeau omdat ze niet op kraamvisite kon komen en opgestuurd naar de kersverse ouders.

Naast particulieren hebben ook bedrijven leuke initiatieven genomen. Zo hebben we speciale welkom terug cadeaus met logo geborduurd voor werknemers als ze weer beginnen met hun werk. Ook maakten we een paar bedankt cadeautjes voor een transport bedrijf die hun personeel willen bedanken voor de extra inzet die ze moeten maken.

We vinden het toch hart verwarmend te merken dat er veel mensen iets speciaal willen doen om ze te laten weten dat ze niet vergeten worden.

Heeft u nog een leuk idee voor een steun cadeau of wilt u ook iemand een extra steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd kunt. 

Hou vol, heb hoop, blijf gezond en wees lief voor elkaar. En we wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.
    23-03-2020 22:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]