Reacties van Klanten

We krijgen wekelijks leuke reacties van klanten dat hun bestellingen goed zijn aangekomen en dat ze tevreden zijn over het eindresultaat. Veel klanten sturen hun reactie per mail, whatsapp of vullen een beoordeling in bij ons keurmerk. Sommige klanten sturen ons ook leuke foto's van geboorte cadeautjes met naam, zoals pasgeboren baby's met babymutsjes met naam, kinderen met knuffels of foto's van hun zwemdiploma handdoek. Daarnaast sturen sommige bedrijven ons ook foto's van hun bestelde relatiegeschenken met logo. We bewaren dit altijd zorgvuldig en plaatsen dit niet zomaar (zonder toestemming) op onze site.

Indien klanten het leuk vinden kunnen ze een beoordeling / review invullen via ons keurmerk (in het roze/witte vakje hieronder). Mocht u een leuke foto op onze site willen kunt u die mailen en zetten we die (hieronder) op de site. We hebben een speciale pagina gemaakt voor klanten die het leuk vinden om foto's met ons te delen.

Hieronder vindt u een aantal leuke reacties van klanten die graag hun review wilde delen op onze website van Borduur Kado.nl

Beoordelingen

Beoordelingen