Relatiegeschenken voor bedrijven

Binnen veel bedrijven zijn werknemers vaak veel kostbare tijd kwijt met het kopen voor cadeautjes voor collega’s, zakenrelaties of klanten.

U kunt hierbij denken aan:
- kraamcadeau voor collega’s;
- een kleinigheidje voor een collega die ziek;
- is een kerstcadeau voor alle werknemers;
- een bedankje voor een zakenrelatie;
- een afscheidcadeau voor een collega die van baan gaan veranderen;
- Een condoleance geschenk namens het bedrijf als blijk van medeleven;
- een personeelslid die zoveel jaar in dienst is;
- werknemers die gaan trouwen;
- een leuke attentie voor een goede klant;
- een afscheidscadeautje voor iemand die met pensioen gaat;

Hierboven staan maar een paar redenen waarvoor u een cadeautjes zou kunnen zoeken, maar er zijn natuurlijk nog tal meer van redenen waarom u een attentie nodig zou kunnen zijn. Het is dan ook altijd weer moeilijk om telkens weer iets nieuws te verzinnen. Wij van Borduur Kado vinden het leuk om bedrijven hierbij te helpen. Inmiddels hebben al voor diverse kleine en grote bedrijven als vaste klant mogen verwelkomen. Deze klanten maken gebruik van hun een eigen persoonlijke cadeaupagina. We hebben voor hun een cadeaupagina op maat gemaakt waarop ze in een beveiligde omgeving op hun eigen pagina in kunnen loggen. Zakelijke klanten kunnen dan snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen. Daarbij is het ook mogelijk om vanuit ons de cadeautjes rechtstreeks te laten versturen naar de cadeau ontvanger met een gratis kaartje waarop ze een persoonlijke boodschap kunnen schrijven. Kortom er zijn vele mogelijkheden. 

Wilt u ook een eigen cadeaupagina voor uw bedrijf?

U kunt zelf bepalen welk arsortiment u graag op uw eigen cadeaupagina wilt hebben. Wilt u graag gepersonaliseerde cadeaus met naam of leuke tekst of vind u het juist leuk om ook relatiegeschenken met logo cadeau te geven? De meeste bedrijven kiezen er voor om een combinatie van gepersonaliseerde cadeautjes met naam en logo cadeau te geven maar wilt u artikelen alleen met naam, standaard tekst, afbeelding of logo dan kan dat natuurlijk ook. Veel personeelsvereniging van bedrijven of verenigingen zamelen het hele jaar geld in en ook zijn er diverse collega’s die geld bij elkaar leggen voor een grotere cadeau. Heeft u een speciaal budget voor cadeaus in gedachten is het ook mogelijk om cadeaupakketten of cadeaumanden te laten samenstellen door ons. We denken graag met u mee en indien gewenst kunt u vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden hiervoor.
Beoordelingen

Beoordelingen