Duurzaam kraamcadeau

Duurzaam-kraamcadeau

Duurzaam kraamcadeau bestellen. 

Steun het WNF via uw kraamcadeau. 

Voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan de Natuur en op zoek is naar een duurzaam kraamcadeau is bij ons van Borduur Kado aan het juiste adres. In deze rubriek vind u niet alleen knuffels die gemaakt zijn van eco-friendly en duurzaam materiaal (100% gerecyclede vulling), maar daarbij gaat ook nog van iedere verkochte knuffel gaat een gedeelde van de opbrengst naar het Wereld Natuurfonds. Op deze manier kunt u een kraamcadeau combineren met een kleine donatie voor een betere wereld voor onze kinderen! 


Bezig met laden...
Mama en Baby knuffelbeer
Mama en Baby knuffelbeer
€ 34,99 *
Prijs per stuk
Geboorte klavertjevier in bloempot
Geboorte klavertjevier in bloempot
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Bloempot met logo
Bloempot met logo
€ 9,99 *
Prijs per stuk

Duurzame knuffels

Alle pluche items die we verkopen in deze rubriek duurzaam kraamcadeau verkopen we speciaal voor het Wereld Natuurfonds. De knuffels zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzaam materiaal van gerecyclede materiaal zoals 100% PET-flesvulling. Alle knuffels in in deze rubriek zijn gemaakt van hele mooie kwaliteit stoffen en hebben een superzachte buitenkant, waardoor deze knuffels door heel veel kleine kinderen als favoriet knuffelmaatje wordt gezien. Deze duurzame knuffels worden vaak besteld als kraamcadeau, maar wist u al dat veel van deze knuffels ook leuk zijn om te geven als verjaardagcadeau aan kleine kinderen? Zoekt u een duurzaam verjaardagcadeau voor kleine kinderen dan zijn de duurzame knuffels ook zeer geschikt om te geven. De knuffels die u vind in deze rubriek vallen dan ook in de rubriek duurzaam kinderspeelgoed.

Duurzaam kraamcadeau bestellen

Zoekt u een duurzaam baby cadeau om te geven als kraamcadeau dan is is een mama en baby knuffel leuk om te geven. Daarnaast zijn de bloempotjes met naam in combinatie met klavertjevier bloemzaadjes een mooie tip om te geven. 

Duurzaam cadeau aanstaande moeder

Heeft iemand u verteld dat ze in blije verwachting is of bent u uigenodigd voor een babyshower en wilt u de aanstaande moeder verrassen met een duurzaam cadeau dan zijn de mama en baby ijsbeer, mama en baby pandabeer of de mama en baby kangaroe leuke duurzame baby cadeau tips om te geven. 

Duurzaam kraampakket

Met de artikelen die u vind in deze rubriek kunt u gemakkelijk een duurzaam kraampakket samenstellen. Daarnaast kunt u een aantal duurzame artikelen ook heel leuk combineren met onze andere artikelen die we verkopen bij Borduur Kado zodat u gemakkelijk en snel uw eigen duurzame kraammand kunt samenstellen.

Een duurzaam kraamcadeau besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen