keukenaccessoires cadeau

Keukenaccessoires cadeau.

In de rubriek keukenaccessoires cadeau met naam verkopen we verschillende cadeautjes voor jong en oud. U kunt hierbij denken aan een leuk keukenschort met naam voor een echte keukenprins of keukenprins en ook aan luxe zeeppompjes als decoratie op het aanrecht. Een keukenhanddoek met naam is ook een cadeau tip om te geven als verjaardagcadeau. Verder vind u in onze rubriek keukenaccessoires cadeau een wijnfles schortjes met naam of tekst, diverse mokken met naam, koffiemokken met tekst, theemokken met naam, kunststof drinkmokken en melanine drinkmokken.

Voor de kleine kinderen verkopen we nog diverse kinderservies met naam, zoals kinderbestek met naam, kleine drinkmokken met naam en kinderbordjes met naam bedrukt. Kortom zoekt u een leuk cadeau met naam bedrukt of een gepersonaliseerd cadeau geborduurd dan bent u bij ons van Borduur Kado bij het juiste adres.  1 / 2  Bezig met laden...
Zeeppompje met naam of tekst
Zeeppompje met naam of tekst
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Zeeppompje huwelijk cadeau
Zeeppompje huwelijk cadeau
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Zeeppompje jubileum cadeau
Zeeppompje jubileum cadeau
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Drinkbeker met naam
Korting -33%
Drinkbeker met naam
€ 11,99 € 7,99 *
Prijs per stuk
Koffiemok met naam
Korting -25%
Koffiemok met naam
€ 11,99 € 8,99 *
Prijs per stuk
Theeglas met naam
Korting -17%
Theeglas met naam
€ 11,99 € 9,99 *
Prijs per stuk
Gastendoek met tekst
Gastendoek met tekst
€ 8,99 *
Prijs per stuk
Keukenschort met naam Blauw
Keukenschort met naam Blauw
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Keukenschort met naam Roze
Keukenschort met naam Roze
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Keukenschort met naam Wit
Keukenschort met naam Wit
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Keukenschort met naam Navy Blue
Keukenschort met naam Navy Blue
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Kinderbordje met naam
Kinderbordje met naam
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Broodbord met hond
Broodbord met hond
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Delfts blauw bord met klompen
Delfts blauw bord met klompen
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Bord met 2 beertjes
Bord met 2 beertjes
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Bord met olifant
Bord met olifant
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Bord met konijn
Bord met konijn
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Bord met vlinder
Bord met vlinder
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Bord met naam baby
Bord met naam baby
€ 15,95 *
Prijs per stuk
   1  2  

Keukenaccessoires cadeau met naam of tekst

Keukenaccessoires cadeau bedrukt of geborduurd met naam zijn leuke cadeautjes voor de echte keuken liefhebber. Zo kunt u uw moeder verrassen met een eigen keukenschort met leuke tekst of uw vader verrassen met een leuke geborduurde bqq schort. Daarnaast mogen zeeppompjes, koffiemokken, theeglazen, drinkmokken, en broodbordjes in deze rubriek ook niet ontbreken. Voor de kleine kinderen hebben we ook leuke kinderservies die bedrukt kan worden met naam of tekst. 

Luxe zeeppompjes bedrukt met naam, tekst of afbeelding

Leuke zeeppompje van keramiek staan super mooi op een aanrecht van een keuken, maar kunnen ook gebruikt worden in het toilet en staan ook zeer mooi in een badkamer. Op keramiek zeeppompje kunt u van alles laten bedrukken, zoals een persoonlijke leuke tekst, een mooie afbeelding of u kunt hem laten personaliseren met naam. Een zeeppompje is een leuk cadeau om te combineren met een geborduurde handdoek, gastendoek, badlaken of badjas.

Keuken handddoekjes met naam

De gastendoekjes met naam of tekst zijn leuk om in een keuken te hangen. De handdoekjes zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart. De handdoekjes hebben een afmeting van 30 x 50 cm en zijn gemaakt van 100 % zuiver katoen.

Mokken met naam

Bedrukte mokken met naam zijn een van de meest verkochte gepersonaliseerde cadeautjes die bij Borduur Kado voor allerlei feestelijke momenten besteld worden. De koffiemokken met naam en leeftijd worden dan ook veel verkocht als verjaardagscadeau en de huwelijksgeschenk drinkmokken zijn een veel verkocht huwelijkscadeautjes. Voor kinderen zijn kunststof drinkmokken een veel verkocht cadeau verjaardagscadeau en kerstgeschenk. We verkopen kleine en grote kunststof drinkmokken. De kleine drink mok die we bij Borduur Kado verkopen is geschikt vanaf 2 tot ongeveer 4 jaar en de grote drink mok is geschikt vanaf 4 jaar en ouder. Kunststof drinkmokken zijn zeer geschikt voor kinderen, omdat ze bij normaal gebruik niet stuk kunnen gaan. Kinderen vanaf +/-10 krijgen meestal een gewone keramiek mok bedrukt met naam.

Een mok met naam kunt u laten bedrukken met verschillende lettertypes. Zo kunt u kiezen voor een strak en zakelijk lettertype of een handgeschreven lettertype. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een lettertype met hartjes. Met hartjes maakt u gemakkelijk een persoonlijk en romatisch geschenk voor uw vriend of vriendin om te geven als valentijnscadeau, en kunt u uw bff laten weten dat jullie vriendschap heel bijzonder is. Een bedrukte mok kan dus voor iedereen gemaakt worden. De mokken zijn zo leuk dat u hem ook altijd voor uw zelf kunt bestellen. Zo kunt u een koffiemok of theebeker mee nemen naar uw werk (zodat uw daar uw eigen mok heeft) maar ook is het natuurlijk leuk om thuis gebruiken en een kopje koffie of thee te drinken uit uw eigen mok.

Theemokken en Theeglazen met naam

De witte drinkmok word vaak besteld als koffiemok, maar in deze witte mok kan ook prima thee, melk of ander drankje genuttigd worden. Wilt u lieve een theeglas dan kunt u die ook bij ons bestellen. We verkopen matte en doorzichtige theeglazen die u kunt laten bedrukken met naam of tekst. 

Mok met tekst bedrukt

Een mok met tekst bedrukt is leuk om te geven bij een bijzonder moment. U kunt hierbij bij denken aan een romantisch Valentijn cadeau of een persoonlijk Vaderdag geschenk. U kunt een mok ook laten bedrukken met een lieve boodschap voor iemand die een bijzonder cadeautje verdient. Daarnaast kunt u op een mok ook een grappige uitspraak of een leuke spreuk laten bedrukken. Zoekt u een leuke afscheidscadeau dan is een mok met persoonlijke tekst ook een leuk aandenken om te geven. Kortom voor elke mok kunt u weer een totaal andere cadeau ontwerpen, zodat u voor elke gelegenheid weer een persoonlijk keukenassoisaires cadeau kunt maken.

Mokken met naam en afbeelding

Naast een naam kunt u op een mok ook een leuke afbeelding laten bedrukken. Zo kunt u denken aan een mok met een mama en baby beer als een mooi cadeau voor moederdag. Voor een verjaardag geschenk zijn de mokken zijn de Abraham en Sarah verjaardag mokken een leuk cadeau tip om te geven. Op verzoek hebben we voor verschillende klanten ook mokken met naam en sterrenbeeld bedrukt en zijn er mokken met naam en zwemmer een leuk geschenk om te geven. 

Jubileum cadeau met trouwringen is een romantisch trouwcadeau

Bent u binnenkort zoveel jaar getrouwd en zoekt u een leuk cadeau om uw partner mee te verassen? Mokken met namen, ringen en jubileum jaar is een romantisch liefdes cadeauom uw partner mee te verrassen. Een liefdesmok is dan ook een origineel en romatisch cadeau om te geven op jullie trouwdag. 

Mokken met logo

In deze rubriek vind u ook mokken met logo. Een Mok met logo worden vaak besteld door bedrijven. Een mok met logo kan handig zijn op het werk, maar is ook een leuk relatiegeschenk om te geven aan klanten. Daarnaast worden mokken met logo ook ieder jaar weer besteld als kerstcadeau of verwerkt in een kerstpakket. Naast mokken met bedrijfslogo kunt u ook een andere logo laten bedrukken. Zo zijn er diverse sport logo's die u kunt laten personaliseren, zoals een voetbal mok met naam, een mok met naam en zwemmer of een ander sport logo. 

Broodtrommel met naam

Een broodtrommel of lunchtrommel met naam is zeer handig om mee te nemen naar school. Op de broodtrommels met kunt u leuker maken door een leuke afbeelding toe te voegen. Naast broodtrommels met naam kunt u ook broodtrommels met logo bestellen.

Kinderbordjes met naam

Kinderbordjes met naam zijn leuke broodbordjes on te gebruiken voor het ontbijt, lunche of tijdens het diner.

Kinderbestekje met naam

Kinderbestek met naam wordt regelmatig besteld als doopcadeau of als geboortegeschenk. Een lepel, vork en mes bedrukt met naam is ook leuk om te bestellen in combinatie met een kinderbordje. 

Drankfles schortjes

Drankfles schortjes met naam of tekst. Zijn leuke schortjes om om een wijnfles te doen.

Keukenaccessoires cadeau met naam besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl 


Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]