Kraammand met naam

Kraammand met naam

Bij ons van Borduur Kado kunt u al een kraammand samenstellen met een inhoud vanaf 20 euro. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen voor welk budget u graag een kraammand wilt laten samenstellen. Gemiddeld bestellen klanten bij ons een cadeaumand met naam tussen de 50 euro en 75 euro. Wij stellen graag voor u een leuke mand met kraamcadeaus voor u samen. De inhoud kan per kraammand verschillen en is afhankelijk van het door u gekozen budget en de artikelsoorten die op dat moment voorradig zijn. Mocht u zelf graag willen overleggen over de inhoud van de kraammand kunt u dit altijd aangeven (opmerking vakje of per mail), zodat we tijdens het samenstellen van de kadomand contact met u kunnen opnemen.

Inhoud kraammand met naam. Bij ons zijn er 3 verschillende keuze mogelijkheden om een kraammand te bestellen.

Optie 1: U bepaald het budget van de kraammand: U kiest een kleurtint kraammand hier hieronder uit. We proberen van iedere mand weer iets moois te maken. Wij zoeken producten uit die voorradig zijn en binnen uw aangegeven budget passen. We houden altijd rekening met de voorkeur kleurtinten die u heeft aangeven tijdens uw bestelling.

Optie 2: U bepaald het budget van de kraammand en wil graag overleggen over de inhoud: U kiest een kleurtint kraammand die u leuk vind hier hieronder uit. Indien u zelf graag artikelsoorten in de mand verwerkt wilt hebben kunt u dit aangeven bij het opmerkingsvakje bij uw bestelling. Indien het door u gekozen budget het mogelijk maakt zullen we hier rekening mee houden tijdens het samenstellen met uw wensen. Mocht u zelf graag willen overleggen over de inhoud van de kraammand kunt u dit altijd aangeven (opmerking vakje of per mail), zodat we tijdens het samenstellen van de baby cadeaumand contact met u kunnen opnemen.

Optie 3: U wilt alles artikelen van de kraammand zelf bepalen. Wilt u liever zelf de gehele inhoud van de kraammand samenstellen is dat ook mogelijk en kunt u alle gewenste artikelen via de site bestellen en kijken in de rubriek kraamcadeau met naam en kunt u bij het 1ste artikel (optie verpak alles in kraammand) aan klikken en dan verpakken we alle bestelde artikelen in de kraammand met cellofaan en baby cadeaulint. Wilt u hulp of advies met het samenstellen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Extra cadeau tip: zijn er oudere broertjes of zusjes is het altijd leuk om een klein kadootje mee bestellen voor de oudere kinderen. 

Bezig met laden...
Kraammand Babyroze / Lichtroze met Naam
Kraammand Babyroze / Lichtroze met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Donkerroze met Naam
Kraammand Donkerroze met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Lichtblauw met naam
Kraammand Lichtblauw met naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand I love Friesland
Kraammand I love Friesland
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Typisch Holland
Kraammand Typisch Holland
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand donkerblauw met naam
Kraammand donkerblauw met naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Wit met Naam
Kraammand Wit met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Mint met Naam
Kraammand Mint met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Navy Blue met Naam
Kraammand Navy Blue met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Ecru met Naam
Kraammand Ecru met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Zwart met Naam
Kraammand Zwart met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand okergeel met naam
Kraammand okergeel met naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk
Kraammand Bruin met Naam
Kraammand Bruin met Naam
€ 0,00 *
Prijs per stuk

Kraammanden online samenstellen

Een kraammand met naam is een mand gevuld met diverse leuke baby cadeautjes voor de pasgeboren baby. Bij ons van Borduur Kado is het mogelijk om leuke geborduurde en bedrukte baby artikelen te bestellen die u kunt personaliseren met naam of persoonlijke tekst. Is er een meisje geboren kunt u er voor kiezen om de geboorte kadomand helemaal samen te stellen met lichtroze of donkerroze kleurtinten. En is er een jongen geboren kunt u een mooie cadeaumand samenstellen met licht blauwe en donkerblauwe kleurtinten. Weet u de kleurtinten van de babykamer dan kunt uw weer kiezen voor kraamcadeaus in kleurtinten die passen bij de kinderkamer. Mocht u het moeilijk vinden om een geschikte kleurtint voor het baby cadeau uit te zoeken dan kunt u natuurlijk altijd nog kraamcadeaus bestellen in neutrale kleurtinten.

Verschillende soorten geboorte cadeaumanden.

Bij ons vind u diverse cadeaumanden met geboortecadeaus in verschillende baby thema's en kleurtinten.

Kraammand voor een meisje:  Een kraammand voor een meisje wordt vaak samengesteld met fuchsia en of lichtroze baby artikelen. Voor de kleurafwisseling kunt u altijd kiezen voor een mix lichtroze, donkerroze, wit en ecru kleurige van kleurtinten. Naast een roze geboorte cadeaumand kiezen klanten ook wel voor paars kleurige kraamcadeaus met naam. In een paarse kraammand zitten donkerpaarse en lichtpaarse baby artikelen. 

Kraammand voor jongens: Een kraammand voor jongens wordt vaak samengesteld met donkerblauwe kleurtinten. In een donkerblauwe kraammand zitten turquoise blauw, marine blauw of navy blauwe kleurtinten. Een kraammand voor jongens wordt ook regelmatig een mix van donkerblauwe, lichtblauwe, witte en ecru kleurtinten besteld.

Kraammand met neutrale kleurtinten. Deze kraammand worden heel vaak besteld bij ons door bedrijven die het geslacht van de baby (nog) niet weten of de kleurwensen van de ouders niet kennen. Vooral de zwart witte kraammand en de kraammand met lichtgrijze en donkergrijze kleurtinten is erg in trek. Een kraammand met neutrale kleurtinten kunnen met diverse kleurtinten worden samensgesteld, zoals zwarte en witte babyartikelen of lichtgrijze en antraciet grijze kleurtinten maar ook de kleurtinten van ecru, beige en bruin tinten worden regelmatig verwerkt in deze baby cadeaumand.

Kraammand met bijzondere kleurtinten. Bij Borduur Kado vind u heel veel verschillende kleurtinten baby artikelen, waardoor we verschillende kraamcadeaus verkopen in diverse kleurtinten zoals bijvoorbeeld, chocolade bruin, oker geel, lime groen, leger groen, oranje of mint kleurige baby artikelen. Daarnaast borduren we artikelen met heel veel verschillende kleurtinten garen. En hebben we ook speciale kleurtinten garen, zoals zilvergrijs, goud kleur, fluor kleurtinten en glow in de dark garen, waardoor u gemakkelijk een leuke kraammand in uw gewenste kleurtint kunt samenstellen.

Kraammand met naam bedruk

Naast geborduurde artikelen verkopen we bij Borduur Kado ook kraamcadeaus met naam bedrukt om zo een breed assortiment cadeau artikelen aan te kunnen bieden. Zo verkopen we diverse kindercadeautjes die we met naam bedrukken. Bij ons vind u diverse kinderservies met naam, zoals een leuke drinkbeker met naam, kinderbord met naam, kunststof mok met naam en kinderbestek met naam (vork, lepel en mes), leuke brood bordjes met naam of leuke afbeelding. Kinderservies bedrukt met naam is een leuk cadeau waar kinderen ook op latere leeftijd nog veel plezier van kunnen beleven. 

Kraammand met afbeelding en kraamcadeaus met speciale thema

Wilt uw en kraammand met een speciaal thema dan is dit ook mogelijk. Een thema kraammand is erg leuk als de babykamer in gericht is in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld Nijntje, Mickey of Minnie Mouse, leuke dieren of schattige beertjes. Een thema kraammand kan ook heel leuk zijn als ouders bijvoorbeeld houden van een bepaalde sport, op een boerderij wonen, graag motorrijden of echte dierenliefhebbers zijn. Een thema kraammand kan natuurlijk helemaal afgestemd worden op uw wensen. Bij de kraammanden staan al enkele standaard afbeeldingen waaruit u zou kunnen kiezen, maar mocht uw thema er niet bij staan dan kunt u altijd contact opnemen met uw wensen en vragen naar de vele mogelijkheden.  

10 dagen baby pakket

Naast een kraammand met naam kunt u ook een 10 dagen pakket voor een baby bij ons samenstellen. Een tien dagen pakket zijn 10 cadeautjes in een cadeaumand. Na de bevalling mogen de ouders 10 dagen lang 1 cadeautje open maken. Vaak zit er in een 10 dagen pakket de volgende artikelsoorten

1 een verzorgend cadeau zoals een badjas of badcape

2 een knuffeldoekje of tutdoekje met naam

3 een spuugdoekje of monddoekje

4 baby mutsje met naam

5 een slabbetje of bandana

6 een speendoekje of labeldoekje

7 een mooie geboorteknuffel of geboortebeer

8 een cadeautje voor voeding zoals een kinderbestek of broodbordje 

9 een spaarpotje met naam

10 een handdoek of badlaken

Kraammand versturen 

Indien u bij ons een kraammand met naam besteld en deze graag rechtstreeks wilt laten versturen naar de ouders. Dan is dit ook mogelijk. Wij versturen de kraammand naar het op gegeven adres en indien gewenst doen we er een gratis felicitatie kaartje bij met de door u ingevulde tekst. Veel bedrijven maken gebruik van deze kraammand verstuur optie en bestellen voor u personeel, klanten en zakenrelatie die een kindje hebben gekregen een leuke kraammand met naam of logo bij ons. Bedrijven bestellen bij ons via speciale bestel formulier, zodat ze op rekening kunnen betalen. Bent u werkzaam bij een bedrijf en wilt u bedrijfsmatig een kraammand met naam of logo bij ons bestellen en op rekening betalen kunt u ons een mail sturen en vragen naar de verschillende mogelijkheden. 

Kraammand zonder verpakking bestellen.

Wilt u bij alle kraamcadeaus en een losse mand bestellen, zodat u zelf ook nog andere artikelen kan toevoegen is dit ook mogelijk bij ons. In het optie vakje verpak als kraammand kunt u de optie niet inpakken maar losse mand bestellen. Soms komt het voor dat klanten nog geen naam van het kindje weten en alleen babyartikelen willen bestellen. Dit is ook mogelijk en dan kunt u het naamvakje alles leeg laten, daarnaast is het ook mogelijk om ipv een kraammand een luxe baby cadeau tas te bestellen. Een kraammand met naam is altijd een geslaagd cadeau!


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen