Kraammand met naam:

Een kraammand met naam gevuld met kado’s voor de pasgeboren baby word pas echt persoonlijk als u er geborduurde kado’s met naam in verwerkt. De meeste kraammanden met naam bestaan uit maximaal 8-10 cadeautjes. U kunt er voor kiezen om de kadomand helemaal (voor meisje) roze of (voor jongen) blauwe kraammand te laten samenstellen. Daarnaast is het is ook mogelijk om verschillend kleuren te combineren of een geheel neutrale kraammand te laten samenstellen.

 

  


Bezig met laden...

Kraammand met naam wat gaat er in?

Voor elk budget is er een geschikte kraammand te maken. Of u nu 25 euro heeft of voor 100 euro een kraammand zoekt, wij zorgen er voor dat het een goed gevulde mand wordt waar de kersverse ouders nog lang over zullen napraten.

Bij Borduur Kado vind u leuke feestelijke kraammanden die u in vele kleuren, stijlen en prijsklasses kunt laten samenstellen. Indien gewenst overleggen wij graag met u over de inhoud van de kraammand, zodat u een mooie kraamkado kunt geven aan de kers verse papa, mama en pasgeboren baby.

Een kraammand met naam is altijd een geslaagd cadeau!


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |