Condoleance cadeau

Condoleance cadeau 


Bezig met laden...
Herdenking knuffelbeer met Naam
Herdenking knuffelbeer met Naam
€ 24,99 *
Prijs per stuk
A star in heaven sierbordje
A star in heaven sierbordje
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Romantische kaarsjes
Romantische kaarsjes
€ 2,99 *
Prijs per stuk
Houten hartvormige kaarsjes
Houten hartvormige kaarsjes
€ 2,99 *
Prijs per stuk
Hartvormige kaarsjes
Hartvormige kaarsjes
€ 2,99 *
Prijs per stuk
Troost geschenk handdoek met naam
Troost geschenk handdoek met naam
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Badeend met ster
Badeend met ster
€ 3,99 *
Prijs per stuk

Steun cadeau

Wilt u iemand op een originele manier beterschap wensen die zich even niet zo goed voelt? Of zoekt u een bijzonder geschenk om iemand een hart onder de riem steken die het heel moeilijk heeft? Dan ben t u bij Borduur Kado op het juiste adres. In onze rubriek speciale momenten hebben we een categorie gemaakt voor mensen die die een beetje extra steun kunnen gebruiken. In het leven gebeuren er leuke dingen maar helaas ook mindere leuke dingen waardoor iemand anders wel extra steun kan gebruiken. In de rubriek steun cadeaus vind u een verschillende artikelsoorten die u kunt kado kunt geven aan iemand in moeilijke tijden.

Is iemand ziek of is iemand wegens omstandigheden heen eenzaam dan kan die we wel een beetje steun gebruiken. Verras iemand op een persoonlijke manier en laat hem of haar op een originele manier weten dat u hem of haar denkt. Wens iemand beterschap of bedank iemand voor het goede werk. Een steun cadeau kan voor diverse gelegenheden cadeau gegeven worden. Kunt u zelf u steun cadeau niet persoonlijk geven? Dan kunt u bij ons het afleveradres van de cadeau ontvanger in vullen zodat we het rechtstreeks voor u kunnen opsturen.

Cadeau om iemand beterschap te wensen.

Is er iemand ziek of ligt iemand in het ziekenhuis dan is het altijd heel fijn om iemand een beetje extra op te vrolijken met een leuk aardigheidje? Zieke mensen krijgen vaak veel bloemen en fruitmanden als beterschapscadeau. Wilt u graag eens iets geheel anders cadeau geven, dan kunt u bij ons een persoonlijk beterschapskado bestellen. Een knuffel met naam en handdoek met naam zijn een van onze meest verkochte beterschapscadeautjes. En voor bij kinderen die in het ziekenhuis liggen is een knuffelbeer met naam een leuk geschenk om te geven.  

Geef een knuffel cadeau na een operatie

Een knuffelbeer kan heel veel troost en steun bieden na een operatie. Sommige kinderen zijn bang om naar het ziekenhuis te gaan of kunnen heel erg opzien tegen een operatie. Een knuffel of beer kan wonderen doen! Wilt u een steun cadeautje bestellen dan kunt u in de rubriek knuffels met naam heel veel leuke knuffelsoorten vinden die kunt laten borduren met naam of persoonlijke tekst.

Beterschapscadeau voor bedrijven.

Naast particulieren maken inmiddels veel bedrijven gebruik van onze cadeau service voor bedrijven. Bedrijven bestellen veel duurzame relatiegeschenken voor diverse gelegenheden, zoals kraamcadeaus met logo, huwelijksgeschenken met logo, kerstpakketten en beterschap cadeaus bij ons. Beterschapscadeau met logo worden vaak geven aan ziek personeel of andere zieke zakelijke relaties om zo te laten weten dat ze iemand beterschap en / of sterkte willen wensen. Wilt u voor uw bedrijf ook gebruik maken van onze cadeau service voor bedrijven kunt u vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Troost cadeau

Wilt u iemand troosten en tot steun zijn op en bijzonder manier dan kunt u dit doen door een cadeau te bestellen met een door u eigen bedachte persoonlijke tekst. Een bijzonder geschenkje om te laten weten dat u aan iemand denkt in moeilijke tijden

Samen sterk cadeau

In moeilijke tijden helpen we elkaar en proberen we er voor elkaar te zijn. Samen staan we sterk. Samen sterk cadeautjes zijn bedoelt om mensen die in tijden van Corona eenzaam, ziek of bang zijn even een extra te kunnen laten weten dat er aan hun word gedacht. 

Naar aanleiding van de Corona Crisis hebben we op verzoek van verschillende klanten speciale steun cadeautjes geborduurd. We vinden vind het ook hartverwarmend welke testen we speciaal hebben mogen borduren.

Samen sterk cadeautjes zijn bijzondere cadeautjes die u kunt sturen naar familie, vrienden en andere dierbare om ze een extra hart onder de riem te steken. U kunt een leuke spreuk, kreet of afbeelding laten borduren met een speciale tekst om te laten weten dat u aan iemand denkt.

Hieronder een aantal voorbeelden van spreuken of teksten die u kunt laten borduren op handdoeken, badlakens, gastendoekjes of knuffels en beren.

* Hou vol!

* Samen sterk!

* Wees lief

* Ik denk aan je.

* Ik mis je.

* Voor altijd in mijn hart.

* Ik had je graag willen knuffelen (geborduurd met afbeelding van 2 knuffelende beertjes)

* Samen zijn we sterk

* Een knuffel voor jou.

* Heb hoop en geef niet op

We missen je (geborduurd met afbeelding van 2 hartjes)

Bedankt voor alle inzet

Een knuffel speciaal voor jou (met afbeelding van een grote en klein beer)

Een speciale knuffel voor verlies en rouw.

Helaas krijgen mensen soms te maken met een verlies en rouw. Het gevoel van verlies en rouw is intens en soms heel zwaar. Een knuffel met een hartverwarmende boodschap kan steun bieden. 

Heeft u nog een leuk idee voor een steun cadeau en wilt u ook iemand een extra steuntje in de rug geven dan kunt u bij ons een eigen steun cadeau met persoonlijke boodschap bestellen.


Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]