Theeglas met naam


Theeglas met naam

Theemok met naam of leuke tekst.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 11,99 *
€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Theeglas met naam bedrukken.

Met een theeglas kunt u gemakkelijk en snel een persoonlijk cadeau ontwerpen die u cadeau kan geven voor allelei leuke feestelijke gelegenheden. Bent u uitgenodig voor een feest of zoekt u een cadeautje om naar iemand op te sturen? Een theemok met bedrukking van een naam of leuke tekst kan u  zelf een een leuk cadeu ontwerpen om te geven. Deze theebeker is een standaard mok die gebruikt kan worden voor vele drankjes. 

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard borduren wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

 

Theeglazen met naam bedrukken

Wilt u een leuke orginele beker met naam laten bedrukken en cadeau geven? Een drinkmokken met naam, afbeelding of tekst kunenn cadeua gegeven worden voor diverse cadeau momenten. U kunt hierbij denken als afscheidscadeau voor een juf, een bijzonder cadeau voor opa of oma, een verjaardagsdcadeau voor abraham of sarah, een huwelijkscadeau of een romatisch cadeautje om te geven op een trouwdag. Kortom een theeglas met naam of bedrukt met tekst is een passend cadeau voor alle feestelijke gelegenheden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]