Mama en Baby knuffelbeer


Mama en Baby knuffelbeer

Mama en baby knuffelbeer.

Verwachte levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 34,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Mama en baby knuffelbeer is een prachtige set van een mooi ijsbeer moeder en een kind. Wist u dat een volwassen ijsbeer wel tussen de 300 en 800 kg kan wegen? Gelukkig zijn deze twee knuffel ijsberen wat kleiner en ideaal om mee te knuffelen. Deze knuffels vallen onder de rubriek duurzame knuffels en zijn gemaakt met Eco-friendly matriaal in een sociaalverantwoorde productie. De WWF Plush producten zijn zeer duurzaam en gaan dus heel lang mee. Daarnaast worden ze volgens de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid geproduceerd (der Blauer Engel) en hebben een 100% gerecyclede stuffing. 

Doordat de knuffels gemaakt vazijn van recycled materiaal en daarnaast steunt u met uw aankoop van deze knuffels steunt u ook nog eens het  Wereld Natuur Fonds door en daarmee ook alle projecten om het smelten van de ijsvlaktes op aarde tegen te gaan. Op deze manier geeft u met uw kraamcadeau ook nog eens een mooie bijdrage aan de natuur. Geef de aarde door! Een deel van de opbrengst van elke knuffel gaat naar projecten van WWF in het land waar het wordt gekocht.


Doordat de knuffels gemaakt vazijn van recycled matraal en daarnaast steunt u met uw aankoop van deze knuffels steunt u ook nog eens het  Wereld Natuur Fonds door en daarmee ook alle projecten om het smelten van de ijsvlaktes op aarde tegen te gaan. Op deze manier geeft u met uw kraamcadeau ook nog eens een mooie bijdrage aan de natuur. Geef de aarde door! Een deel van de opbrengst van elke knuffel gaat naar projecten van WWF in het land waar het wordt gekocht.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]