Liefde met een persoonlijk tintje

Liefde met een persoonlijk tintje

Liefde met een persoonlijk tintje

 
Februari is de maand van de liefde met Valentijnsdag als hoogtepunt van de maand. Verliefd, verloofd of getrouwd op 14 februari worden weer veel mensen in het zonnetje gezet met een mooie bos rozen, lekker chocolade of een mooi sieraad. Bent u nog op zoek naar een origineel Valentijnsdag cadeau? Kijk dan eens op onze website van Borduur Kado.  

Wij verkopen diverse romantische cadeaus zoals bad eendjes met hartjes, romantische led kaarsen en daarnaast kunt u ook nog Valentijns cadeaus door ons laten personaliseren met naam of persoonlijke boodschap. Bij ons vind u mooie Valentijns beren en andere romantische knuffels, handdoeken die u kunt laten borduren met naam en geborduurde hartjes of warm ochtendjassen die u kunt laten borduren met een mooie rode roos. Alle cadeauartikelen kunt u mooi laten verpakken met cellofaan en hartjes cadeau lint.


Niet alleen Valentijnsdag maakt de maand bijzonder, maar dit jaar is februari ook weer een bijzondere maand om te gaan verloven of te trouwen. Zo word ieder jaar op 9 februri de dag van het Huwelijk gevierd en maakt dit jaar febrari ook speciaal omdat op er verschillende mensen verloofd zijn op 02-02-2020 (de enige datum die dit jaar gespiegeld kan worden) en gaan er ook veel mensen trouwen op de bijzondere datum van 20-02-2020.

Zoekt u nog een leuke verlovingscadeaus of andere huwelijksgeschenken dan kunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen leuke huwelijk handdoeken met mooie ringen geborduurd en de namen van het bruidspaar en een trouwdatum. Daarnaast kunt u cadeaumanden in verschillende prijsklassen voor een huwelijk laten samenstellen. Of wat dacht u van leuke washandjes met ringen, trouwberen, bruidspaar bad eendjes of romantische kaarsen.

Bij ons van borduur kado vind u veel mogelijkheden voor blijvende herinnering aan een trouwdag.
Wij van Borduur Kado wensen iedereen een fijn en romantische Valentijnsdag!
    03-02-2020 22:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]