Sponsoring Samenloop voor Hoop

Sponsoring Samenloop voor Hoop Elk jaar zoeken we voor Borduur Kado een goed doel die we graag een handje willen helpen. Het ene jaar is dit een goed doel wat te maken heeft met kinderen zoals Clini Clowns, Make a Wish enz., het andere jaar kiezen we een fonds uit die zich inzet voor dieren zoals WNF en de Dierenbescherming en weer een andere jaar kiezen we voor de wetenschappelijk onderzoek.

Aangezien er zo ontzettend veel goede doelen bestaan proberen we zoveel mogelijk af te wisselen door zowel kleine als grote stichtingen een handje te helpen.


Dit jaar hebben gekozen om op verschillende manieren de KWF kankerbestrijding te helpen. Een van die manieren is om de promotie voor Samenloop voor Hoop Oldambt in te sponsoren. De reden dat we dit jaar gekozen hebben om de samenloop voor de KWF te promoten is dat bijna iedereen wel iemand in de omgeving kent die te maken krijgt met deze vreselijke ziekte en dat doormiddels van deze actie geld ingezameld kan worden voor onderzoek.

Op 2 en 3 juni 2018 organiseren ze in Oldambt een 24-uurs wandelestafette rondom De Wilgenborg in de Blauwestad. Teamleden wisselen elkaar af op het parcour, als symbool voor de voordurende strijd tegen kanker. Het doel van deze loop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wegenschappelijk onderzoek. Aanzien we erg achter alles wat georganiseerd word voor de KWF kankerbestrijding staan vonden we het dit jaar leuk om een steentje bij te dragen doormiddel van sponsoring.
    30-03-2018 23:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]