Knuffel met logo geborduurd voor gemeente Hof van Twente

Knuffel met logo geborduurd voor gemeente Hof van Twente Al 3 jaar lang bestelt de gemeente Hof van Twente voor de eerste baby die in dat jaar geboren wordt een knuffel met logo.
Het is voor alle aanstaande ouders in zo’n nieuw jaar altijd weer spannend wie de eerstgeboren baby van Hof van Twente zal worden.
Elke baby is bijzonder, maar de eerstgeborene van Hof van Twente is wel heel bijzonder, want die wordt op een originele manier volledig in het zonnetje gezet door zowel de burgemeester van Hof van Twente als door, diverse bedrijven, instellingen en de lokale pers.

Wij van Borduur Kado zijn begin januari 2016 benaderd om een uniek geboortecadeau te maken met het logo van Hof van Twente erop geborduurd. Na overleg met de medewerkster Bestuursondersteuning is  de keuze gemaakt voor een geboortebeer met het logo van de gemeente op het shirtje en de naam en geboortedatum van de baby op de voetjes.

We hebben het logo bestand ontvangen en van het gemeentelogo een leuk ontwerp gemaakt. Dit ontwerp is geborduurd op een knuffel T-shirtje  (Welkom in + logo / zie foto).

Op 20-01-2016 werd Lisa geboren. Vlak erna kregen we een email van de gemeente van Hof van Twente dat we de knuffel met het logo konden borduren met de naam en geboortedatum. We hebben de geboortebeer geborduurd en z.s.m. verzonden, zodat de burgemeester de knuffel persoonlijk kon overhandigen aan de kersverse ouders. 

Op 02-02-2016 ging de burgemeester samen met de pers op kraambezoek bij de ouders van Lisa om hun te feliciteren en de knuffel te overhandigen. De ouders waren erg blij en vonden de knuffel heel mooi.

Het jaar erop kregen we opnieuw een verzoek om een geboorteknuffel te maken. Dat jaar is de keuze gevallen op een geboorte knuffelhond met logo. Op vrijdagavond 13 januari werd Rosa geboren en hebben we de knuffelhond z.s.m. geborduurd (zie foto) en verzonden, zodat de burgemeester en de pers weer op kraambezoek kon gaan. Terwijl de kleine Rosa lag te slapen, heeft  haar  5 jaar oudere zus Mara het cadeautje van de gemeente voor haar open mogen maken. Mara was gelijk erg blij met de Hof van Twente knuffelhond. Ook de burgemeester was dol op de knuffelhond en kon er maar moeilijk afscheid van nemen.

Begin 2018 kregen we weer een email voor een knuffel. Dit jaar is is de keuze gevallen op een knuffelaap met gemeentelogo. Op maandag avond 08-01-2018 is Nina geboren.
Maandag 22 januari 2018 mocht de burgemeester opnieuw op pad om beschuit met muisje te eten. Deze keer met de knuffelaap als geboortecadeau. Niet alleen de trotse ouders van Nina uit Goor, maar ook haar grote zus en broer, vonden het een prachtig cadeau.

Wij van Borduur kado vinden het bijzonder dat we ieder jaar weer deel bij mogen dragen aan deze speciale traditie. Daarbij vinden we het heel leuk dat de burgemeester de knuffel zelf overhandigt, want het geeft maar weer hoe betrokken ze is bij haar inwoners.

Lijkt het u ook leuk om voor uw bedrijf een knuffel met logo te bestellen? Kijk dan eens op onze website www.borduurkado.nl in de rubriek kraamcadeau met logo of knuffels met logo geborduurd. 
  Borduur Kado     03-02-2018 14:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]