Duurzame cadeautips op een rij

Duurzame cadeautips op een rij

Duurzame cadeautips op een rij.

Bent u uitgenodigd voor een feest  zoals, verjaardag, afscheidsfeest, huwelijk, jubileum, housewarming of wilt u zomaar iemand in het zonnetje zetten. Dan is het altijd weer de vraag: "Wat kunnen we als cadeau geven?" Veel mensen hebben alles al of geen specifieke cadeau wensen, waardoor het al weer moeilijker wordt om iets leuks te verzinnen. Na lang zoeken beland men al gauw weer bij de bloemist voor een boeket bloemen. Dit is leuk, maar een bos bloemen blijft helaas maar een paar dagen staan en dan kan men het cadeau weer weggooien. Het nieuwe alternatief voor een boeket bloemen is de handdoek met naam. Een handdoek met naam kan voor elke cadeau gelegenheid en is een duurzaam cadeau om te geven. Naast de handdoek met naam zijn er nog diverse andere leuke cadeau artikelen zoals een badlaken met naam, baby, kinder en volwassen maten badjassen met naam, knuffels met naam, keukenschort met naam en nog tal van andere mogelijkheden.

Misschien denkt u nu ik zou zo niet weten voor wie ik nu iets moet bestellen om cadeau te geven, maar wellicht is in uw omgeving iemand zwanger, gaat iemand binnenkort verhuizen, moet er iemand binnenkort afzwemmen, word er iemand 50 of vieren er mensen hun 12,5 jarig huwelijksjubileum dan is het misschien heel fijn om alvast een leuke thema handdoek met naam te bestellen, zodat u al iets leuks in huis heeft en niet op het laatste moment nog hoeft te gaan zoeken naar een origineel cadeau.

Wij bij Borduur Kado verkopen een uitgebreid assortiment handdoeken voor diverse thema’s

Abraham en Sarah handdoek met naam en leeftijd
Pensioen handdoek met naam
Zwemdiploma handdoek met naam
Verlovingshanddoek met namen
Huwelijkshanddoek met namen en trouwdatum
Jubileum handdoek met namen
Rijbewijs gehaald (auto, motor enz)
Afscheid en bedankt handdoek voor meester, juf, trainer enz.
Vaderdag en Moederdag handdoek met naam of tekst voor de liefste vader of moeder
Diploma gehaald / Geslaagd handdoeknet naam
Sport handdoeken met naam met diverse sport en hobby afbeeldingen.
Ik hou van Holland handdoek met naam (leuk cadeau voor iemand die naar het buitenland vertrekt)
Er zijn tal van mogelijkheden en naast een naam kan er ook een met een leuke afbeelding bij op geborduurd worden.

Naast particuliere klanten kiezen ook steeds meer bedrijven voor een duurzaam relatiegeschenk geborduurd met logo. De meest verkochte duurzame relatiegeschenken zijn handdoek met logo, badlakens met logo die regelmatig cadeau worden gegeven op een personeelsfeest of worden verwerkt in de kerstpakketten.

Op onze site van Borduur Kado vind u een aantal cadeautips die we veel verkopen zodat u een beetje inspiratie heeft voor het ontwerpen van een leuk en origineel cadeautje. Mocht u relatiegeschenk er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen per mail, whatsapp of telefoon, zodat we kunnen kijken of we dit geborduurde cadeau alsnog voor u kunnen leveren.
    18-10-2019 21:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]