50 jaar getrouwd huwelijkscadeau


50 jaar getrouwd huwelijkscadeau

50 jaar getrouwd cadeau bestellen De handdoek wordt geleverd incl. borduren van namen (volgorder van borduren), de tekst 50 jaar getrouwd en twee gouden trouwringen.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

50 jaar getrouwd cadeau

Deze jubileum handdoek is een leuk en orgineel huwelijksgeschenk voor mensen die 50 jaar getrouwd zijn. De handdoek heeft een afmeting van circa 50 x 100 en is leverbaar in meerder kleuren. Hij word geleverd inclusief borduring van het jublileum getal en de namen.

50 jaar getrouwd cadeau bestellen

Zijn uw ouders of opa en oma binnenkort 50 jaar getrouwd en zoekt u speciaal cadeau voor hun 50 jarige trouwdag is een jubileum handdoek is een leuk en persoonlijk huwelijksgeschenk om te geven. De handdoek is gemaakt van 100% katoen en op de handdoek kunt u uw naam en de naam van uw partner laten borduren. De handdoek heeft een afmeting van circa 50 x 100 en is leverbaar in verschillende kleurtinten. De witte handdoek word het meest verkocht. De handdoek wordt geleverd inclusief borduring van de tekst 50 jaar getrouwd, 2 gouden trouwringen en de namen van het bruidspaar.

50 jaar getrouwd word ook wel Gouden huwelijk genoemd

Elke trouwdag heeft zijn eigen benaming. Zo heet 50 jaar getrouwd een Gouden huwelijk. Naast deze 50 jaar getrouwd handdoek kunt u ook een handdoek bestellen met de tekst Gouden huwelijk. Via deze link Gouden huwelijk cadeau kunt u de jubileum handdoek met de officiele benaming voor 50 jaar getrouwd bestellen.  

50 jaar getrouwd voordeel set

Wanneer u twee of meer trouwhanddoeken besteld betaald u een voordeelprijs. Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling. De namen worden geborduurd in volgorder zoals u het in heeft gevuld bij uw bestelling.

Voordeelprijzen huwelijk cadeau:

- Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 15.99 euro
- Huwelijk voordeel set (2 handdoeken) set prijs € 27.98 euro

Extra info: De handdoeken bestelt u per stuk. Wanneer u 2 of meerder jubileum handdoeken besteld worden de namen in volgorder geborduurd zoals u het in heeft gevuld. Sommige klanten vinden het leuk om twee verschillende handdoeken te bestellen zodat het een setje wordt met 1 handdoek die begint met de naam van de man en 1 handdoek die begin met de naam van de vrouw. Indien u bij een 2de handdoek graag de namen wilt omdraaien dient u de handdoeken apart van elkaar te bestellen en de handdoek namen bij de tweede handdoek bij het naam vakje zelf om te draaien.

Indien gewenst kunnen we het jubileum cadeau voor u inpakken in cellofaan en versieren met mooie hartjes lint. Voor een kleine meerprijs kunt u nog leuke kleine huwelijksgeschenkjes mee bestellen, zoals hartvormige liefdes kaarsjes, washandjes met trouwringen of bruidspaar badeendjes. Verras uw vader en moeder of opa en oma met een origineel 50 jaar getrouwd cadeau.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 15,99 *

2 of meer

€ 13,99 *

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]