Koffiemok met sterrenbeeld


Koffiemok met sterrenbeeld

Leeftijd cadeautjes geschikt voor heel veel verschillende leeftijden. Op deze drinkmok kan worden gepersonaliseerd met een naam en leeftijd, zodat u een origineel verjaardagscadeau kan geven.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Koffiemok met sterrenbeeld

Met een leuke mok kunt u gemakkelijk en snel een persoonlijk cadeau ontwerpen die u cadeau kan geven voor allerlei leuke feestelijke gelegenheden. Bent u uitgenodigd voor een feest of zoekt u een cadeautje om naar iemand op te sturen? Een mok met bedrukking van een naam of leuke tekst kan u  zelf een leuk cadeau ontwerpen om te geven. Deze mok is een standaard mok die gebruikt kan worden voor vele drankjes. Zo kunt u hem cadeau geven als leuk koffiemok, maar in deze mok kunt u natuurlijk gebruiken als theebeker en is ook zeer geschikt als leuke drinkbeker voor drankjes, zoals sap of melk.

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard bedrukken wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

     
         
         

Voor iedere leeftijd een persoonlijk verjaardagscadeau

Wilt u een leuke originele beker met naam laten bedrukken en cadeau geven? Een drinkmokken met naam, afbeelding of tekst kunnen cadeau gegeven worden voor diverse cadeau momenten. U kunt hierbij denken als afscheidscadeau voor een juf, een bijzonder cadeau voor opa of oma, een verjaardagscadeau voor Abraham of Sarah, een huwelijkscadeau of een romantisch cadeautje om te geven op een trouwdag. Kortom een mok met naam of bedrukt met tekst is een passend cadeau voor een verjaardag. Persoonlijke leeftijd cadeautjes besteld u bij Borduur Kado.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]