Sinterklaascadeau met logo | Sinterklaas cadeau voor bedrijven


Sinterklaascadeau met logo
Sinterklaascadeau met logo | Sinterklaas cadeau voor bedrijven

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd contact opnemen....

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sinterklaascadeau met logo

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket met logo voor werknemers, zakenrelaties of vaste klanten? Wilt u voor dit jaar een uniek eindejaarsgeschenk geven aan uw personeel? Dan is een kerstpakket met logo eens een origineel geschenk om cadeau te geven. Bij ons van Borduur Kado vind u diverse cadeauartikelen die u kunt laten borduren of bedrukken met logo. U kunt hierbij denken aan een leuk kerstpakket gevuld met diverse relatieschenken met logo zoals een koffie met logo en theeglas met logo, badlaken met logo, handdoek met logo, washandje, gastendoek met logo en luxe zeeppomp met logo en aangevuld met diverse lekkernijen die passen bij uw wensen. Alles verpakt in een mooie cadeaumand of in een luxe boodschappenmanden. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk en bespreekbaar.  Kerstpakketten zijn tevens goede gelegenheid om uw relaties in aanraking te laten komen met uw bedrijfsnaam, zo worden mokken, en handdoeken met logo door de cadeau ontvangers meestal vaak gebruikt waardoor het duurzame relatiegeschenken zijn.

Kerstpakketten met logo. Kleine en grote afname aantallen mogelijk. Bij Borduur Kado hanteren we geen minimale afname aantallen. Of u nu 1, 10 of 100 stuks wilt afnemen alles is mogelijk en bespreekbaar waardoor het ook voor kleine bedrijven mogelijk is om een kerstgeschenk met logo te kunnen bestellen.

Kerstgeschenk zakelijk zijn leuke eindejaarsgeschenken voor personeel, klanten of om relaties te bedanken.

Het einde van het jaar is een mooie tijd. De feestmaand is sfeervol en versterkt relaties. Het einde van het jaar is hét moment om uw personeel te bedanken voor hun inzet en uw klanten te verrassen met een leuk presentje. Eindejaarsgeschenken zijn vaak luxe geschenken die tegelijkertijd heel praktisch zijn tijdens deze koude feestmaand. Maak uw eindejaar cadeaus onvergetelijk door ze te personaliseren door ze te bedrukken of te borduren met een unieke eindejaar wens en uw logo.

Nieuwjaarsborrel geschenk

Aan het begin van een nieuw jaar word heel vaak een nieuwjaarsborrel georganiseerd. Dit kan op verschillende manieren. Sommige bedrijven hebben een hapje en drankje of een luxe diner en andere bedrijven vinden het leuk om hun personeel te verrassen met een leuk nieuwjaarsgeschenk. Een nieuwjaarscadeau of eindejaarsgeschenk is een speciaal cadeau om medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar.

Voor meer informatie of een prijsopgave voor een kerstpakket met logo kunt u altijd contact opnemen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Beoordelingen

Beoordelingen