Mand met logo 

Een cadeaumand met een handdoek met bedrijfsnaam of logo is een orgineel kado om te geven als relatiegeschenk of promotie materiaal. Tevens worden handdoeken of gastendoekjes met bedrijfslogo ieder jaar weer massaal besteld en verwerkt in een kerstpakketten.

Wanneer iemand verhuist is of gewoon een nieuwe zaak opent zijn cadeau manden ook een prima geschenk om te geven aan de trotse nieuwe ondernemer. De cadeaumand kunt u geheel zelf indelen naar wens. 

Vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!


De handdoeken kunnen in ieder gewenst aantal worden afgenomen en zijn leverbaar in verschillende kleuren ( wit, ecru, zwart, donker blauw, donker roze, lichtroze, lichtblauw, ecru, oranje, paars, grijs, groen en wit). Hoe groter de afname hoe goedkoper de stukprijs.


Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd contact opnemen.
Foto('s):
Vraag offerte aan
Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.