Speciale leeftijden cadeau

Speciale leeftijden cadeau voor voor ieder mens.

Voor de een is een speciale leeftijd 16 jaar en voor de ander is de leeftijd van 65 jaar bijzonder. Ook vinden mensen het soms gewoon grappig wanneer iemand een speciale leeftijd heeft bereikt . Veel voorkomende cadeaus zijn gebaseerd op bijvoorbeeld 50 jaar "Abraham of Sarah".

Speciale leeftijd vieren.

Van oudsher vindt men het leuk om verjaardagen te vieren die bijzonder zijn. zo wordt het meestal zeer uitbundig gevierd wanneer een oma, opa, vader, moeder, 85 jaar is geworden. Wanneer een persoon 100 jaar wordt komt in veel gemeenten zelfs de burgemeester op visite.

Kom je dan nog aan met een bloemetje dat na 2 weken weer de prullenbak in gegooid kan worden of kies je liever voor iets blijvends?

   2 / 2  Bezig met laden...
Hartjes Fotolijst
Hartjes Fotolijst
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Magic Love Candle
Magic Love Candle
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Theeglas met naam
Korting -17%
Theeglas met naam
€ 11,99 € 9,99 *
Prijs per stuk
  1  2   

Hoe je de speciale leeftijd ook viert

bedenk goed waneer je met een origineel kado op een verjaardag komt de jarige er altijd blij mee zal zijn en deze ook zal bewaren tot in lengte van dagen.


Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]