Bordje met naam - Ontbijtbordjes

Bordje met naam geschikt voor jong en oud. De meeste bordjes die we verkopen zijn de kinderbordjes met naam en leuke afbeelding. Bij normaal gebruik breken ze niet waardoor ook oudere kinderen en volwassenen de bordje regelmatig gebruiken als brood bordjes voor bijvoorbeeld op de camping of tijdens de picknick. Daarnaast zijn deze bordjes ook leuk om ze als sier neer te zetten met een bordenstanaard, waardoor we ze vaak verkopen als huwelijksgeschenk en verjaardagcadeau. 

   2 / 2  

  1  2   

Een broodbordje met naam is leuk voor het ontbijt  de lunch. Indien u een brooordje wilt gebruiken voor andere maaltijden adviseren we u om op te passen met etenswaren met sterke kleurstoffen, zoals sterke rode sausen, om zo verkleuring op het bordje te voorkomen.

De bordjes zijn zeer geschikt als camping servies

Ben je op zoek naar servies dat geschikt is voor op de camping? De borden die we verkopen zijn onbreekbare borden waardoor ze zeer handig zijn voor kinderen. Al onze bordjes zijn gemaakt van glanzend, wit kunststof, die tegen een stootje kunnen. Het servies breekt en beschadigd bij normaal gebruik niet, zodat het ook zeer geschikt is voor kleine kinderen. Al ons servies die wij verkopen kunnen in de vaatwasser en sommige artikelen kunnen zelfs in de magnetron (niet alle). De bedrukking van een naam afbeelding of logo blijft altijd mooi en is kleur, kras en slijtvast. Campingservies is gemaakt van melamine. Deze bordjes kunnen dan ook prima besteld worden als kampeerborden. Naast deze bordjes verkopen we ook kunstof drinkmokken die u kan gebruiken als camping drinkmokken. De kunstof drinkmokken zijn ook zeer geschikt als koffie kampeer mok en kampeer drinkmokken voor melk, sap en andere dranken. Ook deze kunstof drinkmokken zijn ook breukvast en slijtvast is. Als het camping servies is dan ook duurzame aanschaf want u doet er jaren lang mee.

Sierbord met naam

Voor een kleine meerprijs kunt u bij ons een bordenstandaard bestelen. De bordenstandaards zijn zwart van kleur en zijn uitermate geschikt voor het stijlvol presenteren van uw sierborden

Een bordje met naam besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl.


Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]