Zwemdiploma C cadeau | Kindermok


zwemdiploma c cadeau
Zwemdiploma C cadeau | Kindermok

Zwemdiploma c cadeau. De drinkmok is geschikt voor de vaatwasser. De kinderdrinkmok word een zwemdiploma ontwerp en een naam geprint waardoor de bedrukking niet vervaagd, slijt en kleurvast is.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zwemdiploma C cadeau drinkmok met naam

Met een leuke mok kunt u gemakkelijk en snel een persoonlijk cadeau ontwerpen die u cadeau kan geven voor allerlei leuke feestelijke gelegenheden. 

Deze mok is een standaard mok die gebruikt kan worden voor vele drankjes. De drinkmok is geschikt voor de vaatwasser. De kinderdrinkmok word een zwemdiploma ontwerp en een naam geprint waardoor de bedrukking niet vervaagd, slijt en kleurvast is.

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard bedrukken wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

         

Een zwemdiploma c cadeau met naam besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl                       

 

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]