Handdoek met naam groen


groene handdoek met naam
Handdoek met naam groen

Handdoek met naam groen bestellen. Bij het tekst vakje kunt u een naam of korte tekst invullen. Via "afbeelding extra toevoegen" kunt u kiezen of u een extra afbeelding wilt laten borduren.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 12,99 *
Prijs per stuk

 

Artikel kleur: Handdoek met naam groen
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Handdoek met naam groen

Deze handdoek met naam heeft een afmeting van circa 50 x 100 cm en is groen van kleur. Hij wordt geleverd inclusief borduring van een naam of zelf bedachte tekst. Indien gewenst kunt u de handdoek als kado laten verpakken in folie met lintjes.

Donkergroene handdoek met naam bestellen

Het lettertype en de kleur garen voor de naam of tekst kunt u gemakkelijk zelf uitkiezen tijdens uw bestelling. Een voorbeeld van de door u gekozen naam of tekst kunt u zien en uittesten via een tekstvakje “Voorbeeld lettertype en kleuren” (dit vind u in het witte vak onder de voorbeeld foto’s) Via dit voorbeeldscherm krijgt u een indicatie van hoe het er ongeveer uit komt te zien. We hebben geprobeerd om dit zo goed mogelijk weer te geven, maar lettertypes of kleuren in werkelijkheid iets afwijken. Verder kunt u via de voorbeeldfoto’s zelf ook verschillende mogelijkheden zien die we voor andere klanten gemaakt hebben.

Groene handdoeken met naam en afbeelding

Vind u het leuk om naast een naam borduring ook een afbeelding te laten borduren dan is dit ook mogelijk. Standaard hebben we verschillende contour afbeeldingen in ons assortiment waaruit u kunt kiezen.

Via "afbeelding extra toevoegen" kunt u kiezen of u een extra afbeelding wilt laten borduren. Als u er voor kiest om een afbeelding te laten borduren kunt via de paarse balk "Kies hier je afbeelding" een afbeelding uitkiezen die u wilt laten borduren. Een voorbeeld van de door u gekozen afbeelding en kleur garen kunt u zien via het voorbeeld scherm zodat u een indicatie krijgt hoe het er ongeveer uit komt te zien. 

Specificatie handdoek groen handdoek met naam

  • Kwaliteit: 500 gr/m2
  • Zwart van kleur
  • 100% zuivere katoen
  • Afmeting: +/- 50 x 100 cm.
  • Wasvoorschriften: maximaal 40 graden. Voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel met een klein scheutje azijn. Dit bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten. Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de badstof optimaal. De badtextiel de eerste wasbeurten met gelijke kleuren apart wassen. Raadpleeg voor het wassen altijd eerst het waslabel voor nadere instructies.

Naam op handdoek laten borduren

Een naam op een handdoek laten borduren is is niet alleen leuk om te geven als verjaardagscadeau of kerstgeschenk, maar is ook zeer handig om mee te nemen naar het zwembad of naar een sportvereniging. Een handdoek met naam raakt tijdens het sporten minder snel kwijt. Een witte groene handdoek word relgematig besteld voor voetbal handdoek. Borduur of bedruk een handdoek met eigen naam in combinatie met een  afbeelding om zo de handdoek wat op te vrolijken on zo  een leuke handdoek met naam te creëren.

Een groene handdoek met naam cadeau geven

Een handdoek met naam is een prachtig kado voor heel verschillende cadeau gelegenheden. U kunt hierbij denken aan een verjaardagscadeau, kraamcadeau, diploma cadeau, afscheidscadeau. Daarnaast is een handdoek met naam is ook leuk om te geven aan iemand die gaat samenwonen of gaat trouwen. In de rubriek handdoeken met naam vind u een overzicht van diverse thema's waar u een handdoek voor cadeau zou kunnen geven.

Een handdoek met naam zwart besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl

Beoordelingen

Beoordelingen