Mok voor Oma


Mok voor Oma

Mok voor Oma | Koffiemok en theebeker die we kunnen personaliseren met naam of tekst. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse leuke bijpassende afbeeldingen.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Mok voor Oma bestellen

Mok voor Oma koffiemok en theebeker die we  kunnen personaliseren met naam of tekst. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse leuke bijpassende afbeeldingen.

Verschillende drinkmokken zoals koffiemokken, theebekers, en kinderservies die we  kunnen personaliseren naam of tekst. Zo maakt u snel en gemakkelijk een leuk verjaardagscadeau, persoonlijk moederdaggeschenk of een bijzonder Vaderdagkado. Een mok met naam en hartjes is ook leuk om als bedankcadeau te geven aan oma en opa en daarnaast is de mok met naam en hartjes een leuk veel besteld liefdes cadeau tijdens voor Valentijnsdag,

U kunt kiezen uit verschillende drinkmokken De koffiemok is de meest bestelde mok die gebruikt kan worden voor vele drankjes. Zo kunt u hem cadeau geven als leuk koffiemok, maar in deze mok kunt u natuurlijk gebruiken als theemok en is ook zeer geschikt als leuke drinkbeker voor drankjes, zoals sap of melk. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kinderdrinkmok of een theeglas..

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard borduren wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

                                                

Beker met naam bedrukken

Wilt u een leuke orginele beker met naam laten bedrukken en cadeau geven? Een drinkmokken met naam, afbeelding of tekst kunenn cadeua gegeven worden voor diverse cadeau momenten. U kunt hierbij denken als afscheidscadeau voor een juf, een bijzonder cadeau voor opa of oma, een verjaardagsdcadeau voor abraham of sarah, een huwelijkscadeau of een romatisch cadeautje om te geven op een trouwdag. Kortom een mok met naam of bedrukt met tekst is een passend cadeau voor alle feestelijke gelegenheden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]