Handdoeken met naam

Handdoeken met naam geborduurd. Bij Borduur Kado vindt u een breed assortiment aan cadeauartikelen, zoals verschillende handdoeken met naam, tekst en diverse afbeeldingen. Handdoeken zijn niet alleen maar een leuk om cadeau te geven, maar zijn ook en zeer handig om als cadeau te ontvangen. Een handdoek wordt natuurlijk gebruikt veel in de badkamer en is ook heel makkelijk mee te nemen naar het zwembad, naar de sportschool of sport vereniging, een sauna of om mee te nemen  naar een zonnige vakantie bestemming. Hierdoor staat de handdoek met naam in de top 10 van praktisch verjaardagscadeau tips. Naast handdoeken vindt u bij ons nog meer leuke bijpassende cadeauartikelen zoals, washandjes, gastendoekjes, badjassen, knuffels en badlakens. Bijna alle artikelen die wij verkopen kunt u laten borduren of bedrukken met naam of korte tekst. Alle handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zijn geschikte cadeautjes voor allerlei verschillende van feestelijke gelegenheden waar u een cadeau voor nodig heeft. Wij borduren cadeauartikelen zoals verschillende soorten handdoeken met naam en zo heeft u snel een praktisch naamcadeau.  2 / 2  Bezig met laden...
Badmeester Bedankt handdoek met naam
Badmeester Bedankt handdoek met naam
€ 17,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam voor Ballet
Handdoek met naam voor Ballet
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam voor Windsurfen
Handdoek met naam voor Windsurfen
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam voor Turnen
Handdoek met naam voor Turnen
€ 16,99 *
Prijs per stuk
Handdoek  met naam voor Gymnastiek
Handdoek met naam voor Gymnastiek
€ 16,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam en BMX Fiets
Handdoek met naam en BMX Fiets
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met Karate afbeelding
Handdoek met Karate afbeelding
€ 16,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met Bowlingballen
Handdoek met Bowlingballen
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Bedankt cadeau hockeytrainer
Bedankt cadeau hockeytrainer
€ 17,50 *
Prijs per stuk
Bedankt cadeau trainer
Bedankt cadeau trainer
€ 17,50 *
Prijs per stuk
Afstudeerbeer handdoek met naam
Afstudeerbeer handdoek met naam
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Handdoek Verkeersbord, Naam + Leeftijd
Handdoek Verkeersbord, Naam + Leeftijd
€ 16,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam navy blue
Handdoek met naam navy blue
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam groen
Handdoek met naam groen
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Cadeau voor doop
Cadeau voor doop
€ 15,99 *
Prijs per stuk
  1  2   

Handdoeken met naam en afbeelding

Van de vele gebeurtenissen die we in ons leven meemaken is een geboorte een heel bijzonder moment. Naast een naam of geboortedatum is het ook mogelijk een kleine afbeelding te borduren boven de naam van bijvoorbeeld een auto, olifant, trein, vlinder of een andere leuke afbeelding. 

* een jubileumcadeau voor een trouwjubileum van 1, 5, 12,5 25, 30, 50 of misschien zelfs 70 jaar;

* een persoonlijk cadeau voor iemand die net is afgestudeerd en een diploma heeft gehaald;

* het cadeau voor het behalen van een kind zijn zwemdiploma A, B, C of zwemvaardigheidsdiploma;

* een koninklijk cadeau met kroontje geborduurd voor een King of Queen;

* een verlovingscadeau om te geven op een verlovingsfeest;

* een praktisch cadeau en leuk geschenk voor de housewarming van iemands nieuwe woning;

* een origineel katoenen huwelijkscadeau om uw partner te verrassen bij jullie 1 jarige trouwdag;

* een doopcadeautje om te geven tijdens een doopfeest;

* een sporthanddoek geborduurd met naam om mee te nemen naar een training of wedstrijd;

* een persoonlijk en romantisch cadeau geborduurd met hartjes en namen om te geven aan uw geliefde;

* handdoeken met logo als kerstcadeau voor het personeel. 

Hierboven staan maar een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Bij elk product is het eenvoudig om aan te geven hoe u het product het liefst geborduurd ziet worden. U kiest bij ons snel en gemakkelijk het lettertype en de kleur voor het garen. Zo kunt u eindeloos combineren met verschillende handdoeken met naam en kunt u ze helemaal naar eigen wens zelf gemakkelijk personaliseren. Naast handdoeken met naam borduren we ook veel handdoeken met logo. Dit is natuurlijk leuk voor bedrijven, werkgevers of verenigingen.

Handdoeken met naam bestellen

De handdoeken die wij bij Borduur Kado verkopen zijn leverbaar in verschillende kleurtinten, zoals zwart, lichtgrijs, okergeel, navy blue, antraciet grijs, rood, paars, groen, blauw, lime, donkergroen, mint, geel, oranje, roze, indian red, wit en ecru. Als u een handdoek met naam bij ons besteld kunt u zelf de kleur garen en het lettertype bepalen om zo in een. Met een geborduurde handdoek geeft u in een sjiek, strakke of warme uitstraling en heeft u in een handomdraai een prachtig kado. Wilt u er nog iets extra's bij bestellen dan is een washandje of een badeend een leuk extra cadeau om mee te bestellen. De roze, blauwe en witte handdoeken hebben we standaard in ons assortiment, omdat die bijna dagelijks verkocht worden. Wilt u die graag een andere kleur handdoek bestellen kunt u contact opnemen zodat we u hierbij verder kunnen helpen. Alle badkamer textiel die wij verkopen zijn gemaakt van 100% zuiver katoen.

Hieronder een overzicht van alle badtextiel die we kunnen leveren of kunnen bestellen.

* Standaard handdoek zware kwaliteit, 500 gr/m2 100 cm x 50 cm (een aantal kleurtinten uit voorraad leverbaar)

* Luxe handdoeken 600 gr. 100 cm x 50 cm (kunnen we bestellen bij onze leverancier en is leverbaar in een aantal kleuren)

* Sport handdoek met naam Afmeting: 30 cm x 140 cm (kunnen we bestellen bij onze leverancier en is leverbaar in verschillende kleuren)

* Badlaken en douchelaken 140 cm x 70 cm (diverse kleurtinten uit voorraad leverbaar / zie categorie badlaken met naam)

* Gastendoek 30 cm x 50 cm (de witte gastendoekjes zijn op voorraad en andere kleurtinten kunnen besteld worden)

* Badstof kleine toilet handdoekjes (heeft u interesse hierin kunt u informeren naar de mogelijkheden)

* Saunalaken 100 cm x 200 cm (kunnen we bestellen bij onze leverancier en is leverbaar in verschillende kleuren)

* Strandlaken 100 cm x 200 cm (kunnen we bestellen bij onze leverancier en is leverbaar in diverse kleurtinten)

Kenmerken en wasvoorschriften van badtextiel

Alle handdoeken met naam die wij bij Borduur Kado verkopen zijn gemaakt van mooie badstof. De weving is kort en vast waardoor de badstof erg zacht aanvoelt en goed vocht absorbeert. De fabrikant van de poncho's gebruikt tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen. Badstof  is een poolweefsels, waar het tijdens de verschillende productie processen ertoe kan leiden dat hier en daar een (los)draadje uitsteekt. Ga hier nooit aan trekken maar probeer het gewoon zo kort mogelijk afknippen. Een los draadje afknippen kan geen kwaad, de badstof lijdt daar niet onder omdat hiermee het grondweefsel niet beschadigd wordt. Ook als je per abuis ergens achter blijft haken en er een lusje loskomt, dit gewoon afknippen. 

Wasvoorschriften van handdoekken. Volg de instructies op het product label goed, om zo de kwaliteit van de handdoeken optimaal behouden.  Was de producten eerst voordat u het gaat gebruiken. We adviseren alle badstof badtextiel voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel  kunt u hierbij een klein scheutje azijn doen. Azijn bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten. Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de badstof optimaal. De badtextiel de eerste wasbeurten met gelijke kleuren apart wassen.

Handdoeken met logo zijn goedkope en duurzaam relatiegeschenken.

Borduurwerk van hoge kwaliteit valt bij ons samen met een voordelige prijs.  Maar het zijn niet alleen de prijs en de kwaliteit die ons onderscheidend maken. Bij ons van  Borduur Kado bent u niet verplicht tot een minimum afname. Wij nemen zowel kleine als grote opdrachten aan, ook als het gaat om logo’s. Wij helpen u graag met het vinden van een leuk relatiegeschenk dat we kunnen borduren met uw logo. Als u een handdoek met logo komt altijd van pas want kan door de cadeau ontvanger gebruikt worden in de badkamer, of om mee te nemen na het sporten en is ook zeer handig voor na het zwemmen.

Je ziet het een handdoek komt vaak goed van pas. Als wij van uw logo een digitaal borduurontwerp moeten maken voor het borduren, dan zijn de instelkosten hiervoor eenmalig. Uw logo wordt zorgvuldig bewaard in ons archief, zodat we bij een vervolgbestelling uw logo weer kunnen gebruiken. Als u bij uw eerste bestelling handdoeken met logo bestelt en bij een tweede bestelling een ander relatiegeschenk wenst waarbij het logo groter of kleiner moet zijn, dan passen we het logoformaat kosteloos voor u aan. Op die manier kunt u gemakkelijk variëren tussen verschillende relatiegeschenken met logo. Bestel snel op Borduurkado.nl of neem voor meer informatie over handdoeken met naam contact met ons op.


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen