Deze babymuts met naam geborduurd is donkerblauw van kleur. Deze turqouise blauwe babymuts is erg handig om aan te schaffen voor uw babyuitzet. U kunt zelf aangeven in welke kleur en lettertype u de naam op het babymutsje geborduurd wilt hebben +/- 9 letters  i.v.m. de grootte van de babymuts.

Deze babymuts heeft als maat 62-68. Voor andere maten en kleuren klik hier voor een overzicht alle kleuren en maten mutsen.Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes.

Het lettertype Comic Sans MS, Verdana en Lucida Calligraphy worden door onze klanten het vaakst gekozen. Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters. 

Heeft u vragen of hulp nodig voor de juiste kleur garen, maat muts of lettertypes? Kunt u altijd contact opnemen voor advies, zodat u babymuts met naam geheel naar wens gemaakt wordt.

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 6,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld = vandaag verzenden

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.