Deze donkerblauwe babymuts met naam geborduurd is een leuk kraamkado om kado te geven. U kunt zelf aangeven in welke kleur en lettertype u de naam op het babymutsje geborduurd wilt hebben. De naam op het bmutsje kan max. 9 letters  i.v.m. de grootte van de babymuts.

Deze  donkerblauwe babymuts heeft als maat 50-56. Voor andere maten en kleuren klik hier voor een overzicht alle kleuren en maten mutsen. 

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes. Alle namen van kinderen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.


Deze donkerblauwe babymuts met naam wordt veel besteld in combinatie met andere artikelen en verwerkt in een kraammand voor jongens.

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 6,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld = vandaag verzenden

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.