Slabber met naam lichtroze


Slabber met naam lichtroze

Lichtroze slabbetjes met naam bestellen. Bij het tekst vakje kunt u een naam of korte tekst invullen. Via "afbeelding extra toevoegen" kunt u kiezen of u een extra afbeelding wilt laten borduren.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Artikel kleur: Slabber met naam lichtroze
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Slabber met naam lichtroze

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een meisje, dan is een slabber met naam of tekst een leuk en praktisch cadeau om te geven. De slabber is zachtroze van kleur. Op de slabber kunt u een naam of tekst laten borduren. Kiest u voor een lange tekst dient u er wel rekening mee te houden dat de lettertype van de letters kleiner wordt i.v.m. de ruimte voor het borduren op de slabber. Een slabber met naam wordt regelmatig besteld als geborduurd kraamcadeau, maar is ook leuk als verjaardagscadeau voor een meisje die 1 jaar wordt. 

Lichtroze slabber met naam bestellen

Het lettertype en de kleur garen voor de naam of tekst kunt u gemakkelijk zelf uitkiezen tijdens uw bestelling. Een voorbeeld van de door u gekozen naam of tekst kunt u zien en uittesten via een tekstvakje “Voorbeeld lettertype / kleuren” (dit vind u in het witte vakje onder de voorbeeld foto’s). Via dit voorbeeldscherm krijgt u een indicatie van hoe het er ongeveer uit komt te zien. We hebben geprobeerd om dit zo goed mogelijk weer te geven, maar lettertypes of kleuren kunnen in werkelijkheid wel iets afwijken. Verder kunt u via de voorbeeldfoto’s zelf ook verschillende mogelijkheden zien die we voor andere klanten gemaakt hebben.

Lichtroze slabber met naam en afbeelding

Vind u het leuk om naast een naam borduring ook een afbeelding te laten borduren dan is dit ook mogelijk. Standaard hebben we verschillende contour afbeeldingen in ons assortiment waaruit u kunt kiezen.

Via "afbeelding extra toevoegen" kunt u kiezen of u een extra afbeelding wilt laten borduren. Als u er voor kiest om een afbeelding te laten borduren kunt u via de paarse balk "Kies hier je afbeelding" een afbeelding uitkiezen die u wilt laten borduren. Een voorbeeld van de door u gekozen afbeelding en kleur garen kunt u zien via het voorbeeld scherm zodat u een indicatie krijgt hoe het er ongeveer uit komt te zien.

Slabbers met naam geschikt voor verschillende feestelijke momenten.

Een slabber met naam cadeau geven kan leuk zijn voor  verschillende gelegenheden. U kunt hierbij denken aan een kraamfeest, baby shower,, 1ste verjaardag. Knoeien wordt een feestje met een eigen ontworpen slabber. 

 

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]