Badjas donkerroze met naam

Deze donkerroze baby badjas is gemaakt van zachte badstof en leuk om te geven als kraamkado aan de kersverse ouders. Cadeau artikelen met naam is een blijvend kado die (bijna) altijd door de ouders worden bewaard, omdat de naam van hun kindje er op geborduurd staat. Baby badjassen worden veel gebruikt om een kinderen warm te houden na het badderen en worden ook vaak mee genomen naar het zwembad of naar consultatiebureau.

Het badjasje is fucshia roze van kleur heeft een kledingmaat 0-1 jaar (baby maat). Naast baby badjassen kunnen we ook grotere maten badjassen leveren (kindermaten en volwassen maten). Voor meer informatie of prijzen kunt u altijd contact opnemen.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes. Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.
 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 16,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.