Relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo zijn leuke duurzame cadeaus voor bedrijven

Op dit moment maken ruim 1100 bedrijven gebruik van onze diensten en verzorgen we voor hun de geboortekado’s met logo / relatiegeschenken met bedrijfsnaam of logo en promotionele artikelen met logo die het hun weg geven als reclamemartiaal voor meer naamsbekendheid van hun bedrijf of kado geven voor verschillende feestgelegenheden, zoals kerstpakketten met bedrijfslogo, kraamkado’s met logo, huwelijksgeschenken met logo, persoonlijke cadeauartikelen met logo voor bijzondere feestgelegenheden, zoals secretaressedag, jubileum jaar binnen het bedrijf of afscheid van een collega die van baan gaat veranderen of met pensioen gaat.


   1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Verschillende cadeauartikelen met logo

Relatiegeschenken met logo & Personeelscadeaus geborduurd. Al 11 jaar verzorgen we voor verschillende bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en sinds kort ook Slovenië allerlei relatiegeschenken en cadeaus voor het personeel met bedrijfslogo.

De meest bedrijven bestellen bij ons geborduurde of bedrukte geboortecadeaus met bedrijfslogo. Daarnaast maken veel van onze vaste klanten ook gebruik van ons totaalpakket en verzorgen we ook voor hun jubileum geschenken, huwelijkscadeaus, kerstcadeaus of kerstpakketten, (zomer) vakantie cadeaus, project (afsluiting) bedankjes, secretaressedag cadeautjes enz.


Relatiegeschenken voor kleine ondernemers en grote bedrijven. Of u nu een eenmanszaak bent die een cadeau met bedrijfslogo wil geven aan een zakenrelatie, of bent u werkzaam bij een mega concern en u zoekt dit jaar een origineel kerstpakket met bedrijfslogo voor meer dan 1000 werknemers binnen uw bedrijf? Bij ons bent u altijd op het juiste adres. Wij leveren geborduurde en bedrukte relatiegeschenken aan zowel kleine bedrijven / eenmanszaken en grote bedrijven met meerdere vestigingen, maar ook diverse scholen, verenigingen, sport clubs, horeca ondernemingen, uitzendbureaus, supermarkten enz.

Borduur Kado denkt graag met uw mee!
Bij ons kunt u altijd terecht voor leuke originele relatiegeschenken. Naast onze standaard artikelen kunt u ook terecht voor cadeau tips en relatiegeschenken advies. Voor meer informatie kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers van de afdeling
cadeauservice.


 


Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]