Zwemdiploma B Roze handdoek met Naam


Zwemdiploma B Roze handdoek met Naam

Zwemdiploma B handdoek Roze met Naam Bent u opzoek naar een kado voor iemand die moet afzwemmen voor zijn of haar zwemdiploma B of kort geleden zijn zwemdiploma heeft gehaald? Dan is een zwemdiplom...

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 16,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zwemdiploma B handdoek Roze met Naam

Bent u opzoek naar een kado voor iemand die moet afzwemmen voor zijn of haar zwemdiploma B of kort geleden zijn zwemdiploma heeft gehaald? Dan is een zwemdiploma handdoek geborduurd met Naam een origineel cadeau om te geven als herrinering aan het behalen van hun zwemdiploma.

De handdoek heeft een afmeting van 50 x 100 cm en is leverbaar in lichtroze of donkerroze van kleur. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven of u een lichtroze of donkerroze handdoek wilt bestellen. Naast wit zijn er ook andere kleurtinten mogelijk (zie overzicht op onze website). Hij word geleverd inclusief borduring van naam en zwemdiploma afbeelding/tekst.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes voor de naam borduring (de teksten heeft zijn/haar zwemdiploma is een standaard kleur en/of lettertype die u niet aan kunt passen).
 

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 16,99 *

2 of meer

€ 10,47 *

4 of meer

€ 8,74 *

Beoordelingen

Beoordelingen