Wanneer gebruik je een badcape ? 

Een badcape of omslagdoek zoals sommige mensen het ook wel noemen kan gebruikt worden voor meedere doelen. De een gebruikt het om de baby lekker warm te houden bij bijvoorbeeld het consultatiebureau in de wachtkamer en de ander gebruikt de badcape om de baby mee af te drogen.

Specificaties badcape 

De capes zijn gemaakt van 100% sterk en zacht katoen, onmisbaar om een baby warm te houden.Onze badcapes hebben een afmeting van 80 x 80 cm. Mocht dit een maatje te klein zijn, dan zijn van sommige kleurtinten ook grotere formaten badcapes leverbaar. Indien u een badcape van 100 x 100 cm wilt bestellen kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen. De zachte badstof is niet alleen geschikt om de baby af te drogen. Ook is het materiaal van de badcapes ideaal om een baby warm te houden als hij of zij uit bed komt.  


Bezig met laden...

Badcape met naam en afbeelding. 

Bij Borduur Kado vindt u naast een badcape met naam geborduurd ook de mogelijkheid om een eigen afbeelding te laten borduren. Kies bijvoorbeeld een geboortekaart of een logo of bedrijfsnaam. De badcape met logo is een van onze meest verkochte baby-relatiegeschenken.

Een badcape met logo geborduurd is een leuk kraamcadeau om te geven aan werknemers, klanten of zakenrelaties;

Of wat dacht u van een badcape geborduurd met eigen afbeelding van bijvoorbeeld een dier, muziekinstrument of sport.

Ook combinaties van deze suggesties zijn mogelijk. Wilt u meer weten over de borduurwerken die we voor u of uw bedrijf kunnen leveren? Neem gerust contact op per e-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Vind naast een badcape met naam ook een ruim assortiment bijpassende andere kraamcadeaus. . Bestel gemakkelijk online en ontvang ze snel bij u thuis dankzij onze korte levertijden. 

 

Badcape met naam kopen

Borduur Kado biedt u alle gemakken die u van online winkelen mag verwachten. De betaling gaat snel en veilig via bekende betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal. Ook achteraf betalen is mogelijk bij ons. Voor bedrijven hebben wij mogelijkheden om op rekening te kunnen betalen. Daarnaast kunnen we het ook feestelijk inpakken en rechtstreeks naar de begunstigde sturen. We beschikken over verschillende inpakmogelijkheden en gratis kaartjes waar we uw persoonlijke tekst op kunnen zetten. Om welke gelegenheid het ook gaat, bij ons vindt u een passend cadeau. U voorziet het in een handomdraai van een persoonlijke touch met een eigen tekst, naam of logo. Kijk rustig rond in ons uitgebreide digitale assortiment en vind bijvoorbeeld een badcape met naam. U geniet binnen de kortste keren van het prachtige borduurwerk dat wij u kunnen leveren. Bestel gemakkelijk en snel uw badcape met naam bij Borduur Kado.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.