Badcape met naam

Een badcape is zeer praktisch en niet aan 1 maat gebonden. Globaal hebben kinderen tussen de 0 tot ongeveer 4 jaar oud iets aan dit handige product. De badcape is eigenlijk een soort handdoek met muts. De badcape is makkelike over te gooien en ideaal als het kind uit bad komt of wanneer het net iets kouder is aan het strand.

Specificaties badcape 

De capes zijn gemaakt van 100% sterk en zacht katoen, onmisbaar om een baby warm te houden.Onze badcapes hebben een afmeting van 80 x 80 cm. Mocht dit een maatje te klein zijn, dan zijn van sommige kleurtinten ook grotere formaten badcapes leverbaar. Indien u een badcape van 100 x 100 cm wilt bestellen kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.  


Bezig met laden...

Badcape met naam en afbeelding. 

Bij ons vindt u naast een badcape met naam ook de mogelijkheid om een eigen afbeelding te laten borduren. Kies bijvoorbeeld een geboortekaart of een logo of bedrijfsnaam op de badcape. een badcape met logo is een van onze meest verkochte baby-relatiegeschenken.

Een badcape met logo geborduurd is een leuk kraamcadeau om te geven aan werknemers, klanten of zakenrelaties;

Of wat dacht u van een badcape geborduurd met eigen afbeelding van bijvoorbeeld een dier, muziekinstrument of sport.

 

Badcape met naam kopen

We beschikken over verschillende inpakmogelijkheden en gratis kaartjes waar we uw persoonlijke tekst op kunnen zetten. Om welke gelegenheid het ook gaat, bij ons vindt u altijd een passend cadeau.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |