Badponcho met naam

Badponcho met naam bestellen. Een kinderponcho is een mooie grote kinderhanddoek die makkelijk te gebruiken is na het douchen en handig is om mee te nemen als u naar het zwembad of het strand. Een poncho is een leuke combinatie tussen een handdoek en een badjas. Veel klanten twijfelen tussen een leuke kinderbadjas en een poncho met naam. Een grote voordeel van een kinder badponcho is dat kinderen het langer kunnen gebruiken dan een kinderbadjas. Een andere groot voordeel van een badponcho is dat hij erg makkelijk is in gebruik. Een poncho is erg gemakkelijk over het hoofd aan te trekken. De poncho heeft een afmeting van 55 x 55 cm en is geschikt voor de leeftijd vanaf ongeveer 1,5 jaar tot ongeveer een jaar of 5. De 100% zuivere katoen, badstof.  

De poncho's zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals lichtroze, donkerroze, lichtblauw, donkerblauw, navy blue, grijs, okergeel, mint die we standaard in ons assortiment hebben. Daarnaast kunnen we ook nog op verzoek een aantal kleurtinten bestellen. Bent u opzoek naar een andere kleurtint zoals, grijsblauw, koper, cream, of steengroen kunt u altijd contact opnemen en vragen naar de vele mogelijkheden. 

Bezig met laden...
Badponcho roze met naam
Badponcho roze met naam
€ 20,99 *
Prijs per stuk
Badponcho donkerroze met naam
Badponcho donkerroze met naam
€ 20,99 *
Prijs per stuk
Badponcho lichtblauw met naam
Badponcho lichtblauw met naam
€ 20,99 *
Prijs per stuk
Badponcho donkerblauw met naam
Badponcho donkerblauw met naam
€ 20,99 *
Prijs per stuk
Badponcho navy blue met naam
Badponcho navy blue met naam
€ 20,99 *
Prijs per stuk
Badponcho beige crème
Badponcho beige crème
€ 20,99 *
Prijs per stuk
Badponcho okergeel met naam
Badponcho okergeel met naam
€ 20,99 *
Prijs per stuk
Badponcho mint met naam
Badponcho mint met naam
€ 20,99 *
Prijs per stuk

Kinder poncho's met naam

Alle kinder poncho’s die we bij Borduur Kado verkopen zijn voorzien van mooie capuchon. Een badponcho met naam is gemaakt van mooie badstof en neemt daardoor snel en gemakkelijk vocht op. De poncho’s zijn lekker warm en voelen heerlijk zacht aan. Badstof poncho's worden veel gekocht door ouders die een kinderhanddoek willen gebruiken als men ergens naar toe gaat. Zo is een poncho handig om mee te nemen op vakantie en wordt een poncho vaak mee genomen naar het zwembad. Of u nu voor uw plezier wilt gaan zwemmen of als u kind afgedroogd moet worden na de zwemles. Een poncho doet u gemakkelijk en snel over het hoofdje waardoor het kindje snel warm word als het water uitkomt.  

Poncho met naam

Een poncho met naam is een leuk verjaardagscadeau en wordt ook vaak besteld als sinterklaascadeau of kado voor de kerst. Op een badponcho kunt u een naam of korte tekst laten borduren. Een poncho met naam is niet alleen leuk, maar ook handig als u ergens naar toe gaat zodat hij niet zo gemakkelijk kwijt raakt. U kunt kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren garen. De poncho’s kunt u laten o de poncho kan een naam worden geborduurd aan de voorkant, achterkant of beide kanten.

Poncho met leuke afbeelding

Een badponcho met naam kunt u nog uitbreiden door een leuke afbeelding op de poncho te laten borduren. U kunt hierbij denken aan een mooie vlinder, een stoere motor, een schattig hondje of een andere leuke kinder afbeelding. We hebben een paar duizend verschillende borduur afbeeldingen waarvan we een aantal afbeeldingen standaard aanbieden op onze site. Wilt u een andere afbeelding laten borduren op een badponcho kunt u altijd vragen naar de verschillende mogelijkheden

Badponcho met naam en logo

Voor bedrijven en verenigingen is het mogelijk om bad poncho's te laten borduren met logo. U kunt er voorkiezen om het logo voorop of achterop de poncho te laten borduren.

Kenmerken en wasvoorschriften van een badponcho

Een badponcho is gemaakt van badstof. De weving is kort en vast waardoor de badstof erg zacht aanvoelt en goed vocht absorbeert. De fabrikant van de poncho's gebruikt tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen. 

Badstof  is een poolweefsels, waar het tijdens de verschillende productie processen ertoe kan leiden dat hier en daar een (los)draadje uitsteekt. Ga hier niet aan trekken, dit gewoon zo kort mogelijk afknippen. Dit kan geen kwaad, de badstof lijdt daar niet onder omdat hiermee het grondweefsel niet beschadigd wordt. Ook als je per abuis ergens achter blijft haken en er een lusje loskomt, dit gewoon afknippen. 

Wasvoorschriften. Volg de instructies op het product label goed, om zo de kwaliteit van de handdoeken optimaal behouden.  Was de producten eerst voordat je ze gaat gebruiken. U wordt geadviseerd de poncho voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel met een klein scheutje azijn. Azijn bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten. Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de badstof optimaal. De badtextiel de eerste wasbeurten met gelijke kleuren apart wassen.
 
Poncho met naam geborduurd
De meeste klanten laten op een poncho alleen een naam en leuke afbeelding borduren. De poncho is geschikt is geschikt voor kinderen vanaf ongveer 1,5 jaar oud. Wilt u liever een kraamcadeau met naam voor een baby bestellen kunt u kijken voor diverse baby cadeautjes met naam zoals een leuk knuffel, babymuts of geboortebeer. 

Een badponcho met naam besteld u makkelijk en snel bij Borduur Kado.nl


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen