Afstudeerbeer handdoek met naam


afstudeerbeer geslaagd
Afstudeerbeer handdoek met naam

Afstudeer beer handdoek / Geslaagd cadeau. De afstudeerbeer handdoek is een een blijvende herinnering aan het behalen van zijn/haar diploma. Hieronder vind u de keuzes van de verschillende letterty

Verwachte levertijd

2 tot 6 werkdagen

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Afstudeerbeer handdoek een geslaagd kado

Deze diploma handdoek met naam is een een blijvende herrinering aan het behalen van zijn/haar diploma.  Het afstudeerbeertje, de tekst gelsaagd, de zwarte baret van de afstudeer toga en de diploma worden standaard op de handdoek geborduurd.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes.  Alle namen  borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.
 

Een geslaagd cadeautip voor diploma uitreiking 

Afstudeerbeer handdoek is een leuk cadeau tip tijdens een diploma uitreiking of als cadeau bij een afstudeerfeest. Daarnaast word de handdoek ook wel besteld voor van een diplomering en behalen van een Bachelor of een speciale opleiding van bijvoorbeeld een dokter of bij het behalen van een titel zoals DRS. of DR. De afstudeerbeer handdoek kunt u feestelijk laten verpakken in cellofaan en cadeaulint.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]