Pennen met bedrijfslogo


Pennen met bedrijfslogo

Pennen met logo pen met logo   Elk bedrijf wil een professionele uitstraling hebben en zich daarbij goed zichtbaar presenteren en hoe kan dit beter dan met uw eigen pen met logo. Een kwalitatief ...

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Pennen met logo pen met logo

 
Elk bedrijf wil een professionele uitstraling hebben en zich daarbij goed zichtbaar presenteren en hoe kan dit beter dan met uw eigen pen met logo. Een kwalitatief goede pen met logo geeft een mooie uitstraling en tevens zegt het iets over u als bedrijf. Krijgt u een goedkope en slecht schrijvende pen dan zullen de mensen die er mee schrijven al snel onbewust dit meewegen in hun beslissing om wel of niet met u in zee te gaan. De kwaliteit van het bedrukken zegt uiteraard ook veel over u als bedrijf.
Zelfs in deze snelle wereld waar bijna alles digitaal gaat gebruikt iedereen nog dagelijks een balpen.
Wij geven altijd als tip mee aan onze klanten dat men er niet te veel op moet zetten zodat alles duidelijk leesbaar blijft. De uitdrukking "minder is meer" geld ook bij pennen. Er is namelijk relatief weinig ruimte en hoe meer tekst u bedrukt wilt hebben des te minder het leesbaar word.
Wij beschikken over een ruim assortiment en ook vele kleuren. Wij hebben de pennen verdeeld in de volgende soorten:
 
Eigen Collectie pennen
Stylus & Laserpointers
Budget pennen
Metalen pennen
Highlighters
 
Een logo kan in 1 of meerdere kleuren worden gedrukt en uiteraard ook in full colour. Wij hanteren duidelijke prijzen over opstart kosten en instel kosten. Over het algemeen geld de regel: "hoe meer pennen u besteld des te goedkoper de stukprijs is".
Veel van onze pennen beschikken over zogenaamde lang schijf vullingen.
De kwaliteit is zeer hoog te noemen en bij gebruik mag het logo niet snel vervagen.
Op onze meeste balpennen hebben wij 2 tot 3 bedruk posities 90 graden naast de klip 180 graden naast de klip en bij veel pennen zelfs op de klip.
 
Op de pen betaald u vaste aanloopkosten en per positie kleur en order van 54 Euro
 
Staat u op een groot evenement en verwacht u een groot aantal uit te moeten delen kunt u uiteraard gaan voor de budget serie. Deze zijn kwalitatief iets minder goed maar soms is het laten zien van uw bedrijfsnaam alleen voldoende.
Bij borduurkado.nl besteld u snel en eenvoudig online uw eigen pen met logo!

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Beoordelingen

Beoordelingen