Badcape met naam wit

Deze badcape met naam is wit van kleur en gemaakt van 100% badstof. Wanneer kinderen uit bad komen of het koud hebben of op bijvoorbeeld het strand is de badcape ideaal om even snel om te slaan en de kleine heerlijk warm te houden. Op de capuchon van de badcape kan een naam worden geborduurd. Doordat ons draad waar we mee borduren is gemaakt van polyester (polyneon) kan deze ook prima worden gewassen in de kookwas indien de badcape extreem vervuild is.

Borduren is tevens een zeer duurzame oplossing om een naam of logo ergens op vast te zetten dit in tegenstelling van de bedrukte artikelen met naam die u elders zou kunnen bestellen. Deze laten in de praktijk snel los en/of vervagen. Ons garen doet dat niet. In de praktijk zal de badcape sneller versleten of te klein zijn geworden dan dat de borduring kapot gaat.

Badcape met naam wit als kado.

 

De badcape met naam is een prima cadeau om te geven indien u op zoek bent naam een kraamkado of om in een kraammand te verwerken. Persoonlijke kraamcadeaus worden dan ook in de meeste gevallen bewaard door de ouder van het kind. Als u een logo wilt laten borduren op bijvoorbeeld de witte badcape kan dit prima op de muts van de badcape worden gedaan. Eventueel kan de borduring ook op de lange flap van de badcape met naam wit worden gezet.Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes voor de badcape met naam wit:

                         
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 13,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |