Badcape met naam Wit


Badcape met naam Wit

Badcape met naam bestellen. Bij het tekst vakje kunt u een naam of korte tekst invullen. Via "afbeelding extra toevoegen" kunt u kiezen of u een extra afbeelding wilt laten borduren.

€ 14,99 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Artikel kleur: Badcape met naam Wit
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Badcape met naam wit

Deze badcape met naam is wit van kleur en gemaakt van 100% badstof. Wanneer kinderen uit bad komen of het koud hebben of op bijvoorbeeld het strand is de badcape ideaal om even snel om te slaan en de kleine heerlijk warm te houden. Op de capuchon van de badcape kan een naam worden geborduurd. Doordat ons draad waar we mee borduren is gemaakt van polyester (polyneon) kan deze ook prima worden gewassen in de kookwas indien de badcape extreem vervuild is.

Borduren is tevens een zeer duurzame oplossing om een naam of logo ergens op vast te zetten dit in tegenstelling van de bedrukte artikelen met naam die u elders zou kunnen bestellen. Deze laten in de praktijk snel los en/of vervagen. Ons garen doet dat niet. In de praktijk zal de badcape sneller versleten of te klein zijn geworden dan dat de borduring kapot gaat.

Badcape met naam wit als kado.

De badcape met naam is een prima cadeau om te geven indien u op zoek bent naam een kraamkado of om in een kraammand te verwerken. Persoonlijke kraamcadeaus worden dan ook in de meeste gevallen bewaard door de ouder van het kind. Als u een logo wilt laten borduren op bijvoorbeeld de witte badcape kan dit prima op de muts van de badcape worden gedaan. Eventueel kan de borduring ook op de lange flap van de badcape met naam wit worden gezet.

Afmeting van de badcape= 80 x 80 cm
Soort stof: 100% Katoen
Uitwasbaar: Ja tot 90 Graden
  
Dankzij onze handige tool kunt u in realtime het gewenste lettertype en de kleur van het garen zien.  Tevens kunt u bij de naam van het kind ook nog een mooie extra afbeelding toeveoegen!


Een badcape met naam geborduurd besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]